reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych i wczorajszych Jubilatów :)
Lada dzień zaczną nam się sypać roczki :)

Mi ostatnie dwa dni tak szybko zleciały, ze jak wracałam to zasypiałam nad kompem :D
W niedziele spędziłam z młodym od 9-20tej na działce :) widok dziecka grzebiącego w błotku bezcenny :)

Wczoraj byłam na targach i mini kursie pierwszej pomocy.
A i najważniejsze Antek wczoraj na tych targach wstawał co trochę i robił sam po 2-3kroczki :)

W sprawie spacerówki to w większości dzieci pilnowanych i teraz mojego to lubię Peg pergo pliko.
Na komary mamy z ziajke i kupiłam jeszcze do kontaktu dla dzieci ponoć dobry, a przetestuję osobiście nad morzem.
Widzę, ze Wy tu prawie wszystkie sadzacie na nocnik, a ja nawet nocnika nie mam :-D ale, ze swojego doświadczenia wiem, ze nie ma reguły sadzanie wczesne na nocnik z odstawieniem pieluchy.

reklama
heloł!!!

u nas wczoraj znowu wojna z teściową, bo dała surowe jablklo, mimo że nie naszykowałam jej jabłuszka dla małego, a nie naszykowałam, bo go surowe uczula, ale oczywiście ona ma problem zadzwonić i się zapytac o coś i tylko ja jestem winna, że zaponiałam jej o tym wspomnieć... ale tego, że na festynie był ten temat poruszany to już nie pamięta :/

mlodak wiesz chyba rzeczywiście nie skorzystam, myślałam raczej o transakcji jednostronnej - ja daję komuś teściową, a w zamian nie dostaję nic ;)

Kasienka u nas to samo - ząb mimo, że się troche przebije to mały marudny cały czas... i też wyrzynają się jakby chciały a nie mogły :/

Aylin gratuluję siusiu

i najważniejsze na koniec:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NASZYCH 11-MIESIĘCZNIKÓW: ZOSI, JULKA, WIKTORKA I ETHANKA!!!

P.s. udało mi się wyjątkowo nie spóźnić;-)

Witam,

moja ulubiona pora dnia: Kuba w przedszkolu, Wojtka polozylam spać, mąż jeszcze w pracy, żyć nie umierać :-D Uwielbiam ten spokój. (Ale ze mnie matka :zawstydzona/y:).

wszystkiego Najlepszego dla Jubilatow :tak:

Waris pamiętamy, pamiętamy :-) Zaglądaj w miarę możliwości ;-)

Zaza ach ta Twoja teściowa, chyba musisz jej wielkimi literami gdzieś napisać co Mały moze a co nie i kupić okulary :-D Zeby czasem złe nie zauważyła :)

kasia.natka gratulacje dla Małej :tak: My tez powoli robimy małe kroczki, sąm stoi bez problemu i to długo ale jak ma ruszyć to dwa kroczki i tyle na razie.
I tak mnie to cieszy :tak:

Aylin gratuluje siuskow :tak:

Alijenka ja jak mojego biorę do łazienki jak chce tylko zeby umyć to od razu mi pokazuje na wanne i skacze cżekajac az wodę naleje :-D Uwielbia sie kąpać :tak:

Kasienka wspolczuje :-( Oby juz ten ząb wyszedł porządnie i bedzie spokój.

nie pamietam co jeszcze....

Nie wiem czy widziałyście, ale biedronka zaczyna się rozwijać i do 23ego wchodzą fajne promocje np 2gi słoiczek 50% itp. :)
2013-05-23

widziałam :)
pytanie kiedy lidl za biedronką podąży :) Ale planuje atak 23 przeprowadzić
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SUPER DZIECIAKÓW JESZCZE NIE ROCZNIAKÓW:

ZOSI
ETHANA, JULKA, WIKTORKA

:-)

Buziaczki od Aurelki dla Julcia, Zosi i Wiktorka :tak:

a laski polecacie coś dla dzieci na komary? Koleżanka poleca orinoko. Ponoć tani, naturalny i niezwykle skuteczny (ale na necie ma opinie kompletnie nie działającego). A wy macie swoje typy? Może któraś stosowała te słynne opaski antykomarowe?

u nas nie ma tego dziadostwa :-p wiec nie pomoge... ale chetnie sie dowiem bo na 2 tyg lecimy do PL ;-)

Sunshine- moja towarzystwo tez lubi,ale jak jest spiaca to niezaleznie gdzie jest i co akurat robimy idzie w kime i tyle :-D co oczywisce mnie cieszy,bo nie ma z nia pod tym katem problemow. A Twoja po prostu nie chce opuszczac imprezy! :-) imprezowiczka z niej rosnie! Hehe

Czy któraś z Was polecała Białogórę na wakacyjny wyjazd?

tiaaaa imprezowiczka.... tez bym chciala, zeby zasnela jak jest zmeczona w towarzystwie a ona nie... trze oczka, ziewa i marudzi ale spac nie pojdzie bo przeciez nikt nie spi.... echhhhhh :rolleyes:

co do Bialogory to chcialam napisac, ze Josie ale juz wiesz :-p

hej laseczki :-)
wiadomo że jak radości i smutki to człowiek od razu o was myśli... :tak: ale co tam smutki jak muszę się pochwalić że Misia właśnie zaczęła sama chodzić!!! ależ to cieszy :happy:
a jak wasze dzieciaczki, wszystkie już śmigają?
jesteśmy też na etapie poszukiwania fotelika samochodowego i lekkiej spacerówki więc wszystkie podpowiedzi mile widziane :sorry:

moja smiga ale tyko jak trzyma sie za raczki, nawet za jedna reke nie pojdzie bo sie boi, ze sie przewroci.... taaaakaaaa ostrozna :-D

co do fotelika to nie pomoge bo mam M&P od kolezanki ale mloda jeszcze jezdzi w 1 maxi cosi :sorry2:
Wozek mamy Maclaren i jest lekki i super zwinny :tak:

Hejka niedlugo juz całkiem będę zapomniana przez was ale mam sporo na głowie. Ledwo co płytki wybrałam a już jeżdżę za sanitarką, panelami i w między czasie muszę rozejrzeć się za kuchnią a o kostce brukowej i blasze na dach nie wspomnę. Cieszy że coś idzie do przodu a z drugiej strony mam metlik w głowie co z czym i jak, mam nadzieję że mi wybaczycie moja nieobecność , brakuje mi pisania z wami no i ciut tęskni.
Młoda jeszcze nie smiga sama i póki co ładnie siedzi w wozeczku. Z umiejętności jakie ostatnio nabyła nie jesteśmy zadowoleni. Nie wiem skąd się nauczyła ale pluje jedzeniem tak że trzeba ją i siebie przebierać. Niby mówię blee, nie wolno a ona i tak to robi i sie śmieje.
Zmykam bo jutro rano go work tak więc kolorowych życzę pa

Nie zapomnimi, spokojnie ;-) a jak juz skonczysz sie urzadzac to wrzuc jakas fotke zebysmy mogly podziwiac Twoje dzielo :-)
;-)
moja jedynki masakra - a 2 prawie nie zauważyłam ze wychodzą.

Wczoraj Tysiaczek mój zrobiła siusiu do nocnika. Bardzo zdziwiona faktem była. Ciekawa jestem czy załapie :)

Powodzenia dla Martyski :tak:

Aga- my tez nie mamy jeszcze nocnika :tak::-D Ja za miesiac mam kurs pierwszej pomocy..... z pracy mnie wysylaja :tak:

Zaza
- proponuje spisac wszytsko co moze i czeko nie moze na duuuuzaaaaa kartke i przywiesic na lodowke, u nas to sie sprawdzilo, napisalam babci kartke z niuni harmonogramem i prosilam, zeby go przestrzegala az wkoncu sie nauczyla i bylam spokojna :tak::-)

Polaa- Ty wariatko :-D (bez urazy) nie jestes wyrodna matka tylko szczesliwa matka ktora w tym czasie robi cos dla siebie i sie uszczesliwia, zeby pozniej miec sily dla dzieci jak sie obudza i wroca z przedszkola :tak: ja tez uwielbiam kiedy mloda spi a ja mam czas dla siebie (i dla Was ;-))

Lece robic obiad poki mloda spi a pozniej kolezanka do mnie przyjezdza i spadamy na playgrupe z dzieciakami :-):tak:

Hihihi :-) :-) :-)

Nir wiem co z tym linkiem, poprawilam juz... A z reki jak wpiszesz? Dom goscinny maja bialogora

reklama
Do góry