reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek moze kawalek lawki jej lezy na zoladku:sorry::szok: Tak serio mam nadzieje ze to tylko incydent i wszystko jest ok:tak:
Munka wspolczuje nocki. Dziec napewno sie naprawi;-)
Mlodak a nie mowilam?? Dobrze ze sie nawrocil i znowu daje mamie pospac:laugh2: No a z katarem to tak juz jest, ze nie chce sie odczepic, wiem cos o tym:wściekła/y:
Paulina - tez chce taka zime ;-)
Iwon u nas tez dzis pieknie. Cieplo i sloneczko swieci, ale..............
i tak nic mi sie nie chce. Nos od smarkania mam dwa razy wiekszy (a i tak mam pokazny:-D) i glowa boli.:-(

Z mezami to chyba tak jest, ze zawsze im cos pilnego albo przymusowego wypadnie, wlasnie wtedy, gdy sa najbardziej potrzebni. (mowie to ja, ktora na meza narezkac nie moze:tak:) Rok temu, gdy myslalam ,ze lada dzien urodze, z wielkim bolem zrezygnowal z imprezy integracyjnej w pracy ( a ja urodzilam dopiero 1 lipca :-D:-D) Do dnia dzisiejszego wypomina, ze zrobilam to specjalnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Alijenka z Nataszka pewnie juz nogi w morzu mocza:)

Andzia wczoraj to byl mini kawalek lawki, dwa dni temu wrabala 3cm kawal ekoskory i potem z kolacja wydalila:p nie wiem co jej dzis bylo. Nie wyspala sie i teraz strasznie mrudna i placzliwa:/ heh moj tez mowilby ze zrobilam to specjalnie:p

Munka dokladnie!

W Wawie dziś cały dzień pięknie, więc czas przed obiadem i po spędziłyśmy na zewnątrz :-) spotkałam w parku moją koleżankę :-D:-D nie miałam z nią dużego kontaktu i nie wiedziałam, że mieszkają w tej okolicy. Ona ma 3 córki - 4-latkę i bliźniaczki pól roku starsze od Gabi. Fajnie, bo pewnie będziemy się czasem w parku spotykać.
Po forum widać, że chyba w całej Polsce dziś pięknie ;-)

A tak w ogóle to Gabi znalazła sobie dziś nową zabawę: pluje na podłogę i to rozmazuje.....

Ostatnia edycja:
U nas lata ciag dalszy - 24 stopnie (temp. odczuwalna ponad 30), żyć nie umierać. Wreszcie po tylu mokrych i zimnych miesiącach nastąpiła pora sucha

Uuu, widać że wiosna, bo puszki na forum ;)

A ja się oddaję lubieżnej rozpuście i zajadam wczorajszą karpatkę :-p Miałyśmy wczoraj z kumpelami babski wieczór u mnie i zostały resztki, nie mogłam się oprzeć :sorry: Moja dieta leży i kwiczy.

Hej Wam :)

Ja oglądam festiwal w Sopocie :)

Dzisiaj jestem naprawdę padnięta po całym tygodniu pracy,padłam na godzinę tuż po 20 tej, potem mnie mąż ściągnął z łóżka żebym się wykąpała, i teraz sobie leżę w łóżku z lapkiem i przy festiwalu, z chrupkami i Radlerem pomarańczowym a chłopaki układają samochód wyścigowy z klocków Lego :) Przed chwilą położyłam się pod kołderką, przytuliłam do niej, spojrzałam na moich chłopaków i pomyślałam, że nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba :) szkoda, że w weekend sama będę, bo mąż w pracy a rodzice nad morzem.

Ojej dzień dobry...
W sumie to dobry wieczór.

Rysica- ja też taka padnięta dziś jestem... Podczas usypiania KJ padłam razem z nim i dopiero się obudziłam:confused2:

Iwon my też mamy niekapka z nuka i KJ nie narzeka. Dietką się nie przejmuj- weekend jest;-)

Alijenka- oby Wam pogoda dopisała. Daj znać jak minęła podróż.

Andzia- może ławka była nieświeża ?? :-p

Młodak- mój KJ jakiś czas temu miał katar przez 3 tygodnie- mam nadzieję, że Was taka przyjemność ominie.

Kasiekz-
może nie doczytałam, co planujesz na roczek? Dużo przygotowań?
No i miałam się odzywać ale po prostu weny brak... ale czytam na bieżąco jak coś:sorry:

Ostatnia edycja:
Hellllooooo :-)

STO BUZIACZKÓW I UŚCISKÓW DLA ROCZNIAKÓW!!!!!

Jutro robimy roczek Aurelki dla rodzinki więc przygotowania pełna parą, do tego pogoda dopisuje, więc korzystamy ile się da z lata
:-D i dlatego brak czasu.... sorrry:sorry:
Jedno mnie zaciekawiło, że nie mogę nigdzie napełnić balonów helem :confused2: a byłam przekonana, że w PL to nie będzie problemem........

Pozdrowionka dla Wszystkich :tak::-)

reklama
Muńka tak ja... niby działał ok aż w którymś momencie nie było mnie słychać podczas rozmowy. Gdy nagrywałam filmiki to mikrofon działał ale podczas połączenia już nie. Jak Twój działa??

Do góry