Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajowy torcić. Jo ja rafaello też uwielbiam. A że urodzili sie tego samego dnia też nie zauważyłam moze tlatego ze żadko tu pisze. Zdążył by w dzień dziecka gdyby przy porodzie pod żebra nie uciekał hihi. Muszę sie wam pochwalić że Kubulek wczoraj sam ruszył z chodzeniem. Jak poleciał za kotem to zatrzymał sie dopiero w pokoju obok bo zobaczył ze za palca mnie nie trzyma a dzisiaj już spokojnie łazi po mieszkaniu. czasami sie zachwieje ale już jednak chodzi. Wcześniej też sie puszczał co prawda ale to kilka kroczków tylko robił a teraz śmiga że biegać muszę za nim. Pogoda u nas świetna pogoda już od 4 rano.Papitka piekny tort, a poza tym to uwielbiam rafaelloDopiero teraz zobaczylam (rychlo w czas
), ze Tomek i Kubus urodzili sie w tym samym dniu
![]()
My mielismy taki torcik:
Zobacz załącznik 565435
Jak sie domyslacie sama pieklamWydrukowalam i zlozylam takze pudelko
![]()
Aylin ale nie pracujesz w kolekturze? Bo ja sobie tak mysle, ze jakbym pracowala to polowe pensji wydalabym na zdrapki. I analogicznie : gdybym pracowala w cukierni to wazylabym 100 kg itp, itd
Moja pzryjaciolka czasami depiluje mi brwi woskiem i nic nie mowila o miesniach
Jezeli chodzi o wypadki dzieci to ja tez raczej zimnokrwista w pierszym momencie, a potem to lzy i kalatanie serca ( nie zawsze oczywiscie - zalezy od tego co sie dzialo;-))
Wszystkiego naj dla Nataszki
Aylin nie strasz![]()
josie ależ Ci zazdroszczę tego wypoczynku! :-)
Aylin przytulasy i całusy w siniaka dla Martynki! Ja jestem panikara straszna niestety...
Dziewczyny co dajecie bąblom na drugie śniadania i podwieczorki? Bo ja mam wrażenie, że jestem monotematyczna w tym temacie..![]()
Miał dużą kierownicę i koła. Sorry, ale jestem totalnym rowerowym amatorem