Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ostatnio czytałam, że dziecko musi zjeść coś 8-10 razy, żeby wiedziało czy mu smakuje ;-)

pierwsza :| Nikos w zlobku meza rwa nie odpuszczabylo dwa dni lepiej i znowu sie pogorszylo ?!?!?!?!?!?!?
jakos ja tez czuje sie przytloczona nie umiem sie wbic znowu w forumowy rytm
Mój miewa takie krostki. Lekarka mi powiedziała, że jest gorąco, dziecko się poci, może coś je podrażnia i dostaliśmy maść z antybiotykiem taką trochę przeciwgrzybiczną- przeszło po jednym użyciu
Muńka super wózek tylko zastanawiam sie gdzie podnóżek jest....![]()

Dziewczyny co dajecie bąblom na drugie śniadania i podwieczorki? Bo ja mam wrażenie, że jestem monotematyczna w tym temacie..![]()
munka daj znać co powie lekarz. a skierowanie na usg nerek dla kogo?
A wlasnie mialam zapytac czy ktos jeszcze daje jedzonko ze sloiczkow? Ja daje mlodemu jak mi sie nie chce gotowac, ale te sloiczki maja po 250 g i on w zyciu tyle nie zje. Rozdzielam mu to na dwa dania - wieksza porcja i mniejsza plus owocki. A wasze zjadaja cale takie porcje?
Dzięki, czyli nie jest z nami tak źleIdę właśnie upiec małej babeczki :-)
A powiedzcie mi jeszcze co i w jakich ilościach piją wasze bąble w ciągu dnia? I czy wypijają te 100ml na każdy kg masy ciała? Czy więcej? Czy mniej?
edit: Kasiekz kisiel robisz z soczku? A budyń z mleka i mąki ziemn? Si?
A po ile ml mleka wypijają wasze maluchy? bo kuba rano i wieczorem po 180 z dwoma miarkami kaszki na gęsto nie chce ich jeść a samego mleka nie chce pic.
Właśnie zjadlam truskawek z makaronem mniam. Małemu dałam spróbować toskawki ale sie skrzywił bo co jak co tegoroczne smaku nie mają aż tyle.
Truskawki uwielbia!!! W ogóle ona wszystkie owoce póki co toleruje.

jak ja mogłam zapomnieć!!!!!!! kuźwa, za dużo na głowie, jeszcze ten lekarz dziś......eehh....nie wiem teraz czy będę miała taki, jak chciałam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(Dzięki! :-)))
Muńka a próbowałaś dawać picie przez słomkę? Bo moja od czasu jak kupiłam jej taki bidon (firmy skip hop) to wciąga wszystko, a wcześniej piła, ale się złościła cały czas o coś.. a teraz mamy luzik.. ;-)
munka Pola miała zastój moczu w lewej nerce powodujący częste ZUM, ale wada zmniejszała się i skutecznie sama zniknęłaPowodzenia!