Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamiętam, jak mój K. chodził do przedszkola. W domu totalny niejadek, choćbym na rzęsach stawała. A w przedszkolu na moje pytanie o jedzenie zawsze ta sama odpowiedź i zdziwienie pań: bardzo ładnie zjada, nie ma problemu itd. I faktycznie pałaszował. To chyba tak działa psychologia tłumu ;-) Jednym słowem chcesz, żeby Twoje dziecko zjadło obiad? Zaproś mu kolegów mających apetyt i posadź wszystkich przy jednym stole 

przez to spóźnienie trochę drożej za kilogram, ale co tam, roczek jest tylko raz w życiu :-)to ja nie wiem co moj by w tym zlobku zjadlciekawe jak sobie radza z niejadkami
ja dzis odebrałam. I jak na razie dostałąm tylko czapeczkę. I teraz ten na roczek.Dostajecie prezenty z Rossnę ?? Ja mam właśnie wysłany prezent roczkowy :-) to już będzie w sumie trzeci prezent z tego programu odkąd się zarejestrowałam :-) miło.
Tysiak na 7 sierpnia. Ale mam chytry plan jak Iwon - tak do listopada co najmniej przeciągnąć. jak sie da....Gabi ma termin szczepienia na 23-go lipca