Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, a im wieksza fala tym lepiej, nie interesował ją już basenik po który specjalnie zasuwaliśmy do Kołobrzegu !!!!!!!!!!!

ja to już dawno odpadlam ;-) nad wodą piwko, w domu drugie, a przed chwilką jeszcze trochę od D podpiłamno to ja dziś na polu walki sama z bronkiem![]()

ojej ale smaka robicie. Nie pamiętam kiedy tak mogłam usiąść sobie z pifkiem haha.ja to już dawno odpadlam ;-) nad wodą piwko, w domu drugie, a przed chwilką jeszcze trochę od D podpiłam![]()
A kebabik bardzo dobry haha.Papitkaa i jak z Twoim obiadem na mieście ?????????
no to ja dziś na polu walki sama z bronkiem![]()
Gratki pierwszych samodzielnych kroczków.wypad nad wodę udany!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sergiusz zrobił swoje pierwsze 2 ;-) samodzielne kroczki i to w wodzie hehe po czym padł do wody i zanurkował
z wody oczywiście nie chciał wyjść chociaż szczena latała![]()
poza tym nauczył się dzisiaj sam wchodzić na łóżko w sypialni
No to śpioszek ;DKasiek moj Kuba chciałby kotka ale niestety za daleko ;-) A tak poważnie sama bym chciała ale na razie nie ma jak, jak latamy do Polski to nie miałabym co z Nim zrobić, wiadomo jakiś hotel dla zwierząt albo coś ale jeszcze poczekamy.
Papitkka Wojtek tez dzisiaj spał do 8.30. No a Kuba to pobił chyba rekord bo do 11