Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lasencje spróbujcie z widelczykiem plastikowym. Polka zawsze sobie coś tam nabije (mięsko, warzywo, owoc) i wsadzi do buzi. Z łyżki spada, a z widelca nie i jaka zabawa przy nabijaniu. Mam widelczyk Disney i jest bardzo bezpieczny![]()
Aylin u mnie z karmieniem tak samo ja muszę jej dać osobną łyżeczkę i sama je, oczywiście nerwów mnie to kosztuje masę bo wszystko łącznie z nią jest brudne![]()
Poza tym zaczal sie interesowac kolkami na patyku i jakos tam probuje je wsadzac, ale do Gochy MsMickey mu daleko
). Cieszy mnie, ze w ogole zaczal sie interesowac czyms innym niz bieganie, bo od 10 miesiaca skupiony tylko na ruchu. Wlasnie mi przyciagnal stary fotelik samochodowy z przedpokoju 
Aylin ja też mam ciuszków dużo ale ja to bym musiała ją chyba z 10 razy przebierać w ciągu dnia !!!!!!!!!!!!! a prawdę mówiąc nie chce mi się ciągle tego prania robić i tak codziennie pralka lub dwie już są :--
-(
Moj mało mowi ale jakoś specjalnie sie tym nie martwię, przeciez jeszcze ma czas i pózniej bede chciała, zeby tak duzo nie mowil
Twoja Gosia dobralaby sie z moim Wojtkiem, który kocha tańczyć
nawet mój mąż koloruje w wolnych chwilach 

, mamy też nie chce pokazywać, tylko zarzuci okiem na mnie jak ktoś ją spyta, albo pokaże na siebie