reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam, jak pech to pech :angry: pierw pogoda psuła nam plany, a teraz Antek :( wiekszosc nocy mial ponad 38st temperatury :-(wiec przyłączam sie do tych ktore nieprzespaly nocy.

reklama
Polaa nie pochlebiaj mi już taka młoda to nie jestem, jak to mój K mówi do mnie jak mnie coś boli - a patrzyłaś dziś w dowód !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kasiek nie dla mnie takie artykuły !!!!!!!!!!

Aga zdrówka Antosiowi życzę !!!!!!!!!!

Paulina nio nio kawał chłopa z Ethana :-D:-D:-D

Papitkaa to Ty byś mogłą być moją córką jakbym się dobrze postarała !!!!! :-p:-p

a moja mała coś mi dziwną kupę zrobiła prawie sama woda, nie wiem bo od 3 dni tak robi tylko że od 4 dni zaczęła pić zwykłą wodę żywca może to od tego ???????? bo nigdy wcześniej jej takiej surowej nie podawałam

Gadałam z kuzynką 2 letniej Zosi. Jej mała nigdy nie akceptowała mm lub kaszek. Tym sposobem od 10mies. jadła na kolację kanapę, naleśnika, makaron lub z ryż z czymś. To samo na śniadanie. Tak więc olewam sprawę, jeśli przyszedł czas rezygnacji z posiłków mlecznych to nie będę jej zmuszać:)

Aylin zapomniałam napisać, że mistrzostwo! Ukłon dla ciebie za te torty!

Aga witamy w klubie niewyspanych! Oby temperatura była związana tylko i wyłącznie z zębolami!

Aylin to powiem Ci, ze chyle czola. Nastepnym razem sie zglosze po torcik. Nioch nioch

Aga zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla Antosia.

Paula gratuluje zabkow. Jak Ethan zniosl szczepienie.

Kasiek ja tez bym sie nie przejmowala. W ogole co jakis czas dochodze do wniosku, ze moj to caly czas je jak niemowlak, a powinien bardziej jak "dorosly".

Polaa nie chwal sie cisza, bo zazdroszcze ;) Mialam pytac czy u was w asdzie jest pl chleb? U nas jest, ale zazwyczaj stary :p

Ide wybiegac dzidziola i siebie przy okazji:)

Hejo!!

Ja ostatnio tylko wpadam i wypadam. W wolnej chwili kończę oglądać ostatnią serię Czasu Honoru, a potem nie ma kiedy wejść.

Pytanie: Wasze dzieci na kolacje zawsze jedzą coś mlecznego typu kasza/mm/cyc czy też już coś innego w zamian?

Muńka dobrze ci z tym wyjściem, gdzie wybyłaś?

moja zawsze je kasze na kolacje, ale widzę, że rezygnuje powoli z kaszy na drugie śniadanie, więc po przebudzeniu będzie mleko i na drugie kanapka itp.

Szlajałam się z kumplem po mieście :-D

Morskie klimaty - miał być z rekinem

hhmmmmm.....zacytowałam ale totalnie nie wiem co chciałam napisać.....:baffled::baffled:

Muńka i jak się wieczorne wyjście udało ????

sie udało, tylko szkoda, że tak zimno.

Witam, jak pech to pech :angry: pierw pogoda psuła nam plany, a teraz Antek :( wiekszosc nocy mial ponad 38st temperatury :-(wiec przyłączam sie do tych ktore nieprzespaly nocy.

zdrówka!!!!

a moja mała coś mi dziwną kupę zrobiła prawie sama woda, nie wiem bo od 3 dni tak robi tylko że od 4 dni zaczęła pić zwykłą wodę żywca może to od tego ???????? bo nigdy wcześniej jej takiej surowej nie podawałam

obstawiałabym zmianę wody, choć moja pije żywca i jest ok.

hhmmmm co tu jeszcze... To może troszkę o Gabi. Coraz dłużej potrafi stać bez trzymanki, na placu zabaw już tylko chce chodzić za rączki, a jak ją biorę na ręce to wycie!! mówi: choć (oć), cześć (ce), dziękuję (dzie), tu (tu), to (to), auto (ato), jak chce bajkę to mówi "aaaaaaaaa" i zaczyna się bujać (bo jest tam muzyczka, więc z nią kojarzy bajkę) i coś tam pewnie jeszcze, ale nie pamintam:-)

ja na spacerze z dzieciem wieczornym byłam.
Moja tez ma biegunkę - śluzowato-slimakowate paskudno zielone o smrodzie powalajacycm wszystkich w zasięgu 20 metrów....
nakarmiłam ja na deser i kolacje borówkami. HIPP ORS czeka az zaśnie twardo.....

u nas leje - ale to nic nowego

Dziękuję za pochwały :) Niespodzianka - zapraszam po odbiór osobisty :) Moze ktoś w końcu mnie odwiedzi :)
Bo Pamka obiecywała i nic :p

aaaa od 2 dni dziecina wyrywa mi łyżeczkę i chce nia sama operować. trafia na razie 1 na 5 ale i tak świetnie sobie radzi

reklama
Ok, mam więcej czasowa :)

Moja mlesio pije na dzień dobry 210 i na dobranoc 240. Reszta to wszystko co wpadnie jej w ręce :)

Muńka no to całkiem spory zasób słowny Gabi już ma :). Lena mówi daj (da), masz (ma), mam (mam), nie ma (nma), goń goń (do taty jak się jej pyta czy ją ma gonić :D), am (jestem głodna :D), brum-brum, mniam-mniam, papa (jak chce iść na spacer), gigi (zabij mnie ale jeszcze nie rozumiem :D), miiii (tak robi kotek) i bebe (tak robi baranek ;-)) i więcej nie pamiętam :sorry2:

Aylin moja jak je coś w kawałkach typu np banan, kanapka pokrojona w kwadraciki czy jajko na twardo to zawsze dostaje łyżeczkę i próbuje sobie nakładać te kawałki na nią i trafiać do buzi, różnie wychodzi jej to, ale ma frajdę nieziemską :)

Rysica :-D

Wiecie co.. Moja mama oglądała wczoraj z Leną książeczkę i tam był obrazek butów - japonek i mówi Lenie, że to buciki mamy (bo ja chodzę w japonkach w domu) i dzisiaj Lena wzięła książeczkę, odszukała japonki i zaczęła wołać mama i się rozpłakała !!!!! I za każdym razem jak brała książeczkę było to samo! A jak wróciłam to przybiegła uśmiechnięta mi pokazać te japonki w książeczce i mi powiedziała mama ma i pokazała paluszkiem, normalnie się aż wzruszyłam..

Do góry