reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

dzieńdoberek!

aga josie
tak takie ze skrzydelkami i się je je :yes: co więcej są bardzo smaczne, a rosół przepyszny!!!!! :yes:

kasiek Sergiusz podbnie jak twoja Pola czy Jaś i Antoś uwielbia robić sceny;-) także nie martw się, że jedyna masz niegrzeczne dziecko ;-) a jak kiedyś będę we Wrocku w Aquaparku to nie chcę słyszeć odmowy na spotkanie:-p (Aga Ciebie to tez się tyczy:-p:-p:-p:-p

reklama
czesc dziewuszki ...

mlody zaczal spac znowu do 7 i moge troche odsapnac ale chyba znowu atakuja zeby i pewnie niedlugo sie pociesze ... chodze spac o 21 i tak o 7 ledwo sie zwlekam :| dzisiaj konczymy 12 tydzien ale czas zapitala

Kasiek moj tez taki zlosnik a jak ma gorszy dzien to kryjcie sie kto moze

Zaza super ze mozecie rozszerzac ... trzymam mocno kciuki zeby nic Sergiuszkowi nie bylo ... no golabek super sprawa i slyszalam ze po nim ciezko o jakies reakcje alergiczne wiec sloiczki sie nie zmarnuja

Josie
ale fajnie Ci z tym rowerkiem ... ja tez bym chciala ale nie wolno

Kasia.natka dobrze trafie jesli zapytam czy teraz najczesciej ida obraczki ?? :)

Iwon :)

Pola ale ma wlosy :D

Witamy :) wiecie teraz nasze dzieciaki zaczną pokazywać charakterki :D a potem bedzie bunt 2latka- 3 i.......:rofl2:

Zaza no nie mówię nie o aquaparku, ale może za rok :)

Josie my się właśnie ubieramy i jedziemy na rowerze pojezdzic trochę :) Antek uwielbia matce brakuje roweru jakim jezdzila w de :( no nic powinnam się cieszyc, ze w ogóle mam :)

Zaza golebie sie je? :S wspolczuje potowek

kasiek moj podobnie sie wnerwia!!! I tez mi wyrzuca rzeczy jak nie chce. A najgorzej jak sie ostentacyjnie kladzie na ziemi i uderza glowa w podloge, oslabia mnie to :/

Iiiiiwon!!! :*

My ostatnio codziennie po pracy na rower. Jestem zakochana w moim rowerku. Dzis nabylam dla niego koszyk:D
Współczuje takich akcji. U mnie tak żle nie jest, ale ja mam x2, więc na jedno wychodzi.:-D

czesc dziewuszki ...

mlody zaczal spac znowu do 7 i moge troche odsapnac ale chyba znowu atakuja zeby i pewnie niedlugo sie pociesze ... chodze spac o 21 i tak o 7 ledwo sie zwlekam :| dzisiaj konczymy 12 tydzien ale czas zapitala
Własnie popatrzyłam na suwaczek - maluszek ma już 6 cm:szok: - no wielki(a) już jest. Super:-) A zmęczenia nie zazdroszczę

Witamy :) wiecie teraz nasze dzieciaki zaczną pokazywać charakterki :D a potem bedzie bunt 2latka- 3 i.......:rofl2:

Zaza no nie mówię nie o aquaparku, ale może za rok :)

Josie my się właśnie ubieramy i jedziemy na rowerze pojezdzic trochę :) Antek uwielbia matce brakuje roweru jakim jezdzila w de :( no nic powinnam się cieszyc, ze w ogóle mam :)

i 4-latka i 5..... i tak do ???? to chyba nigdy się nie skończy:szok::-D
Udanej wycieczki. Jak sie nie ma co się lubi, to się lubi...... Ja nie mam wcale roweru, ale chyba nie żałuje

ale szybko zleciało :) kurcze to już 4 miesiąc zaczęty, zaraz będzie koniec 2 trymestru ;-) mam nadzieję, że Nikoś się trochę zlituje nad Tobą i dalej będzie ładnie spał

Poza tym zauważyłam, że zrobiła się strasznym nerwusem! Jak czegoś nie dostanie to strasznie ryczy (bez łez) i krzyczy aż robi się czerwono-sina:D A jak czegoś nie chce to wytrąca mi to z rąk, rzuca czym popadnie i w ogóle awantura! No i po kim to takie:D:D:D:D

ufff... czyli nie tylko moja tak ma....zazwyczaj to ostra reakcja na slowo NIE! ale nie tylko bo jak cos zrobie wbrew jej woli jest to samo.... juz myslalam, ze nasladuje rodzicow :-p:-D Pe zdarzy sie podniesc glos na nia badz na mnie i mi na niegorowniez :dry: i juz mielismy powazna rozmowe aby sie chamowac przy mlodej bo potem taki efekt, ale widze, ze to nie zalezne od rodzicow :-p wiec luz ale rozmowa i tak przydatna :-D;-)

a zeby poskromic malego zlosnika to zostawiam ja tam gdzie zaczela sie histeria i ide do jej zabawek sie pobawic kiedy zlosc mija przychodzi i sie do mnie nie odzwya ale sie bawi a po chwili przytula i caluje na przeprosiny.

Kasienka- 12 tydzien echhhh wspomnienia wracaja:rolleyes: a powiedz czy jest chodz troszke podobnie do pierwszej ciazy? w sensie emocjonalnym? Bo ja sie boje, ze juz nie ma czasu na ten zachwyt i przezywanie wszytskiego tak jak z pierwsza :-(

Wczoraj bylismy z Aurelka u dentysty :-) grzecznie siedziala u mamusi na kolankach :tak: i pokazala zabki a w nagrode dostala naklejka i paste :-)

Jutro mamy szczepienie.... i mam stresa....

cześć dziewczynki :-)
Kasienka ale ten czas zasuwa :szok: teraz już będzie sama przyjemność :tak: a co do obrączek to hmmm one generalnie sprzedają się cały rok ale rzeczywiście te letnie miesiące jakoś najbardziej
zaza tu masz rację - to ogromny plus że Kropka jest zawsze z którymś z nas a teściowa to tylko odwiedzająca babcia no ale wszystko ma plusy i minusy :sorry2: a co do gołębi to ja w dzieciństwie też jadałam rosołek na gołąbku :tak:
josie o matko :szok: to Jasiu takie histeryczne akcje urządza :dry: współćzuję

reklama
dzien dobry

no takie akcje z glowa w podloge to tylko przy chodzeniu za raczki, jak mu sie nie pozwala isc tak jak chce. nie wali ta glowa mocno wiec nic mu sie nie dzieje no ale i tak sie wkurzam i nie mam pojecia co z tym poczac...

nie chce mi sie nic dzisiaj

Do góry