Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Obawiam się,że takie tłumy to nie dla mnie
, chyba że po okresie urlopowym.
wieczor zapowiada sie apetycznie
Na przerwie skocze jeszcze do sklepow poszukac panthenol'u ;-)
co zreszta widac, bosiedze tutaj zamiast pracowac
a pozniej sie dziwie, ze sie nie wyrabiam

Do poparzenia dorzuce jeszcze @ i piekna pogode, ktora da wiecej
Dzieki za rady rozmawialam juz z mezulkiem i ma zachaczyc o PL sklep po zsiadle mleko lub kefirwieczor zapowiada sie apetycznie
Na przerwie skocze jeszcze do sklepow poszukac panthenol'u ;-)
No i tez mi sie nic nie chceco zreszta widac, bosiedze tutaj zamiast pracowac
a pozniej sie dziwie, ze sie nie wyrabiam
![]()
![]()

Zdrówka dla Oliwki
a to wszystko przez naszą służbę zdrowia
bo wydałam kupę kasy na badania dla Oliwii a oni odwołali operację. mi też się nic nie chce po tej drzemce, najchętniej poszłabym dalej spać ale dzieć już buszuje
Córa wybrała sobie takie zaproszenie na urodziny, wzór U-34 ZAPROSZENIA ze zdjęciem na ROCZEK URODZINY CHRZEST (3344067132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I tak czytam o Waszych urlopach i się wkurzam, że my nigdzie nie pojedziemya to wszystko przez naszą służbę zdrowia
bo wydałam kupę kasy na badania dla Oliwii a oni odwołali operację.
Andzia u nas nic nie pomaga, ani tulenie, masowanie, kołysanie.. Jak już będzie się słaniał na nogach wejdzie do łóżeczka, głowa do kołderki i odlot

miałam na myśli twoje zasypianie

Fakt dali nowy termin ale dopiero na 14. 01.2015
Dziewczyny co Wy w UK mieszkacie, ze nie macie pogody??
;-)
Wszystkiego Najlepszego.
Sto lat dla KAWALERA 
dopiero za 2 lata???? w szoku jestem
wydawala mi sie, ze taka operacje powinno zrobic sie jak najwszesniej
a tak na powaznie to spoko loko dobrze bedzie, dzieciaki zajma sie soba w basenie a rodzice beda saczyc drineczki i wygrzewac tyleczki 
to na pewno przez ta przerwe weekendowa to tak jakbym wrocila z odwyku, normalnie uzaleniona jestem od Was 

Hej,
kolejny dzień upałówDziewczyny co Wy w UK mieszkacie, ze nie macie pogody??
;-)

;-) 

)Nie no nie oderwe sie dzisiaj od Wasto na pewno przez ta przerwe weekendowa to tak jakbym wrocila z odwyku, normalnie uzaleniona jestem od Was
![]()