asik24
Mama Oliwii i Damiana
Jejku jaki mały marudny.. czwórki mu idą ale do finiszu jeszcze daleko
Marta fajnie, że możesz sobie ustawiać grafik tak by tobie pasowało
Andzia no niestety widzi gorzej i musi nosić okulary (czego nie lubi). Ma też minimalny ubytek słuchu. Jest to wszystko powiązane z rozszczepem.
Alijenka też wolę siedzieć z dzieciakami niż chodzić do pracy by zarobić na niańkę
Agaundpestka my idziemy 27. na wesele ale dzieciaki zabieram tylko na parę godz. Później zostają z moją mamą
Co do przytycia w ciąży to w jednej jak i drugiej przytyłam po 9 kg. Z czego zostało może ze 2 kg
Marta fajnie, że możesz sobie ustawiać grafik tak by tobie pasowało
Andzia no niestety widzi gorzej i musi nosić okulary (czego nie lubi). Ma też minimalny ubytek słuchu. Jest to wszystko powiązane z rozszczepem.
Alijenka też wolę siedzieć z dzieciakami niż chodzić do pracy by zarobić na niańkę
Agaundpestka my idziemy 27. na wesele ale dzieciaki zabieram tylko na parę godz. Później zostają z moją mamą
Co do przytycia w ciąży to w jednej jak i drugiej przytyłam po 9 kg. Z czego zostało może ze 2 kg
Moj nosi rozmiar 80-86, a ile cm ma - nie wiem
Mam serdecznie dość, a dzisiaj jak Wojtus spał popołudniu to zamiar odpocząć wzięłam sie za ogródek, kosilam, wyrywalam, zamiatalam przed domem i spocilam sie jak świnia
Teraz juz 12kg mniej.
A bylo to tak: monsz siedzial z dzieciem na balkonie az tu widzi, jak dwa basztyle z firmy "dbajacej" o zielen spryskuja nam pod oknami ziemie jakimis chemikaliami (herbicydami). Szybko wszystkie okna pozamykane (mimo 25st) i za telefon z morda do spoldzielni. Spoldzielnia twierdzi, ze to "nie jest trucizna" i ze mamy z ta firma porozmawiac sami. No to ja chwycilam za aparat (szkoda ze nie kamere
) i pognalam robic zdjecia, aby udowodnic, ze opryskuja okolice piaskownicy i placu dla zabaw. A tu babsko mi wyskoczylo z tekstem, ze jak zrobie jeszcze jedno zdjecie, to mnie... uderzy. No to ja za aparat a ta mnie po glowie, przez twarz uderzyla metalowym pretem i oblala przy tym ta trutka
Bo sie trutnie lenia motyke wziac do reki?