aronia12
Fanka BB :)
alijenka - nie wiem jak jest z Waszym wedzidelkiem. Chcialam tylko napisac, ze wg. mojego rozeznania przerwy miedzy mleczakami sa normalne a nie wyznacznikiem wedzidelka, tzn. w tym wieku wedzidelko sobie a przerwy sobie :-)
Nie wiem czy wiecie (ja jestem teraz taka madra, bo wlasnie sie naczytalam
), ze niemowlaki maja fizjologiczne plaskostopie :-) Tzn. niemowlecy tluszczyk tworzy jakby poduszke ochronna dla kosteczek i wiezadelek. Dopiero ok. 4 roku zycia tluszczyk zanika a wciecie stopy sie formuje. Dlatego tak wazne jest, zeby dzieci jak najdluzej i jak najwiecej lataly na bosaka. My sie tak zastanawialismy, bo bejbik zaraz po narodzinach mial wcieta stopke a teraz taka kluskowata.
Wszyscy sie zachwycany niemowlakami a one szczerbate, z plaskostopiem i faldkami tluszczu :-) I bez kompleksow
:-)
Rysica a czemu sie dziwisz, ze bez pieluchy? Bez pieluchy najlepiej widac, kiedy siusia :-) Nasz sie dzis na plazy podparl jadna raczka latarni i odlal jak rasowy facet :-)
Nie wiem czy wiecie (ja jestem teraz taka madra, bo wlasnie sie naczytalam

Wszyscy sie zachwycany niemowlakami a one szczerbate, z plaskostopiem i faldkami tluszczu :-) I bez kompleksow

Rysica a czemu sie dziwisz, ze bez pieluchy? Bez pieluchy najlepiej widac, kiedy siusia :-) Nasz sie dzis na plazy podparl jadna raczka latarni i odlal jak rasowy facet :-)