reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Imieninowe STOOOO LAAAAAT. Buziaki i najlepsze zyczenia dla Was

Josie gratuluje pierwszych krokow - super prezent :)

Wpadam na szybko. Dzieciaki spia - pewnie dlugo ta bloga chwila nie potrwa. Dzisiaj na szczescie ostatni dzien kiedy pilnuje malej. Utwierdzam sie w przekonaniu, ze bejbi sitting nie jest dla mnie. Aga chyle czola - tyle lat zajmowalas sie maluchami, a ja po czterech dniach mam cierpliwosc na poziomie -20 :confused2: Dzisiaj piateczek nioch nioch. Trzeba znalezc jakies filmidlo i chyba sobie drina strzele. Albo poszaleje i drina zabiore do wanny pelnej piany... i swieczki zapale... i muzyczke wlacze. A co! Wolno mi :) Czekam na wieczor :) Polecacie jakies filmy???

Aylin - my mamy po Alince taka pchajkę (na zdjeciu, które wkleiłaś to pierwsza od prawej strony), Alinka bardzo lubiła się nia bawić, ale dostała ją gdy miała coś około 2 latek, zobaczymy czy Kuba będzie chciał się nią bawić,

Asik (chyba) - Kuba wcina wszystkie owoce, ale Alinka..... koszmar!!! Zje ewentualnie jabłko, albo banana - truskawkę albo malinę słownie jedną i nie chce żadnych więcej owoców jeść.

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla wszystkich Anek!!!!!!

Przekazuję też pozdrowienia od Kasiulki.

Ostatnia edycja:
Niespodzianka jaki plan!!! Podlaczylabym sie gdyby nie to ze mamdzis ta kolacje z mezem :-D
Przegapilam ze zajmujesz sie dwojka :eek:

A z filmow to ja ostatnio wieczorami siedze z serialem - the killing. sa trzy serie a jestem w polowie drugiej :tak:

Sto lat Aneczki :-):tak:

A Ty Alijenka masz urodzinki dzisiaj? to najlepszego i widzimy sie pozniej przy drineczku lub pifffku ;-)

Aylin
- Toys r us ;-) jak tak zachwalasz to musze sie rozejrzec i tulasek dla pokrzywdzonej ;-) a co z tym watkiem siniakowatym?

Josie- jak czytam o Janku to jakbym o swojej czytala :-D tylko moze az tak drastynie nie wali glowa :-D

Asik- mojej mowie nie i pokazuje palcem zazwyczaj slucha ale jest dzien ze nie i zrobi po swojemu to dostaje po lapkach (delikatnie) tak tylko zeby wiedziala, ze raczka nie wolno tego dotykac ;-) Niektore rzeczy kojarzy, ze nie moze i wtedy jest tylko usmieszek, spojrzenie na mnie i czekanie na moja reakcje :-D wtedy mowie nie a ona i tak dotyka (np telewizora) to ja znowu sie pytam "co mam powiedziala" a ta reka macha na nu nu nu :-D

Dzisiaj piateczek nioch nioch. Trzeba znalezc jakies filmidlo i chyba sobie drina strzele. Albo poszaleje i drina zabiore do wanny pelnej piany... i swieczki zapale... i muzyczke wlacze. A co! Wolno mi :) Czekam na wieczor :) Polecacie jakies filmy???
nalezy Ci sie a co :tak::-D juz dawno tego nie robilam................

Dzieki za rady z tymi wszami bede je miec po kontrola ;-)

Wszystkiego dobrego dla wszystkich Anek:-)

asik ja mojemu groze palcem i mowie nu nu nu. sa rzeczy ktore juz kojarzy ze nie wolno, i jak go na tym przylapie to on speszony macha palcem i mowi nununu.... po czym robi to samo dalej :-D ogolnie ma dni ze slucha a ma dni ze wcale i jak mu zabronie to rzuca sie glowa w sciane czy podloge w ramach protestu... ostatnio czolem walnal w kant parapetu bo mu nie pozwolilam siegac do kwiatkow.... siniak na czole ze hej.,.. no wiec tak srednio slucha...
Damian na szczęście tylko usiądzie i płacze jak mu czegoś zabraniam

autko umyte tylko musiałyśmy się z Oliśką przebrać bo byłyśmy całe mokre, tyle zabawy przy tym było:-D:-D:-D

Alijenka dziś urodzinuje, więc i tu składam życzenia! Najlepszego, zdrówka, szczęścia, miłości i cierpliwości - wiadomka!:)

Życzenia również dla naszych babyboomowych Aneczek!

Aylin zrobiłam dziś chili con carne:D Polka zjadła tylko 3 łyżeczki i pogardziła, nie to co twoja:p

Josie plan extra!

Młoda tak sobie wkłada palce do buzi, że aż wymioty prowokuje tzn. nie wymotuje, ale wiecie o co chodzi. Mam nadzieje, że to na zębole. No i co chodzi bez pampka to sobie próbuje zajrzeć do psipsi, ale sprawdzałam i nie ma nic zaczerwienionego, więc pewnie żadne zapelnie:/

Alijenka sto lat urodzinowo!!!!!

I wszystkim Annom również wszystkiego najlepszego życzę!!!

I na tyle bo dzieć na dwór chce wyjść. Wyjął buty z szafki, skarpetki z szuflad i stanął pod drzwiami z oczami kota ze Shreka :-D

tia tia mam urodzinki, od 16.45 jestem o rok starsza :baffled:,aż wstyd się przyznać :szok::szok::szok:, w moim wieku już lepiej obchodzić imieninki :))))))

ale bardzo dziękuję za życzenia :-):-):-)

reklama
ej alijenka - żaden wstyd!!!! super, że masz tyle lat co masz, a wyglądasz na 10 lat mniej - dużo zdrówka jubilatko!

mlodak - Szymus na fotce w suwaczku ma krótkie włoski - jak sie udało taki fryz zrobić????

Mój mały jak zobaczył nożyczki, to zaczął płakać, udało sie tylko przyciąć grzywkę.

Do góry