reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam i się żegnam. No pogoda mnie rozwala zupełnie. Młodego też bo kiepsko sypia. Nie dość, że w nocy kwęka (ale to zęby, czwóreczki się dalej przebijają) to wstaje o 7 od 3 dni. Chodzę na maksa niewyspana bo w dzień jak się kimnę to jeszcze gorzej się czuję.
Idę więc do wyrka, może jak wcześniej się położę to jutro będę bardziej do życia :-D

reklama
Odczucia do do upałów są subiektywne...
Nie patrZcie na godzinę - przedstawiła się.
Temperatura na zewnątrz 37 z kawałkiem w domu 30 a mmoja kota

Załączniki

• DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 45
Niespodzianka dwa miesiące :tak: Ale zdarza sie dzien, ze nie zrobię do końca :zawstydzona/y: Po prostu nie mam siły. Ale zdarzyło sie dwa razy, ze na końcu zwymiotowalam :zawstydzona/y: Wiec teraz jak juz czuje, ze sie czuje nie za bardzo w połowie ćwiczeń to odpuszczam :tak: A efekty? Są, zwłaszcza widzę w nogach i brzuchu chociaż moj brzuch ma wiele jeszcze do zyczenia. Jak z wagi jestem zadowolona tak mnie brzuch wkurza bardzo...

sunshine poskakalam trochę :-D Kuba miał frajdę, zakup chyba udany :tak:

Aylin- spr FB ;-)
Polaa- to napewno zakup udany, my kupilismy dzieciaka w PL i co u nich jestesmy to skaczemy, moja mloda tez lubi po niej chodzic :-):tak:

Uciekam do lozeczka bo cos padam na pyszczek :dry:

Hej baby nocną porą :-p

Odkąd M. wyjechał mam dla siebie chwilę dopiero około 22-giej, więc zaczynam się bawić w noncego marka ;-) walcząc o każdą sekundę wolności ;)

Aylin no właśnie, banalie proste, a Wy mi tu o jakichś korzeniach kopru, kwiatach lotosu i tym podobnym piszecie. Ja nawet nie wiem, gdzie to wszystko można kupić, pewnie trzeba się nabiegać po różnych sklepach??

Polaa mój starszak uwielbia trampolinę, fajnie że macie możliwość zakupu i montażu osobistej :)

Alijenka u mnie też wczoraj były burze, ale żeby baseny na drzewach? :szok::-D

Josie uuuuu, no to jesteś lady in violet? :-D:sorry2:

Niespo cieszę się, że mogłam zainspirować Twoje sny :-p

Sunshine
muzeum dla dzieci? Czemu w PL nie ma takich fajnych miejsc?

Młodak, yhm, że tak nieśmiało powiem, 7-ma to dla Ciebie wczesna godzina? Ja jestem szczęśliwa, jak mój o tej się budzi, bo zazwyczaj mamy pobudkę na mleko około 5 :sorry2:

WITAJCIE :>> No to was lato rozpieszcza na calego.......u nas tez fajnie do 28 w dzien wiosna juz od wrzesnia I bedzie do 40 dobijac. U nas wszystko oki zamknelismy dwa kredyty wiec zaczynamy odbijac sie od dna. POZDRAWIAMY

Hej z rana :)

Paulina - jakos nie moge sie przyzwyczaić ze ty masz pogodę odwrotnie do nas :)

Iwon - jakie po sklepach :) ja ogórasy kupuje na rynku lub pthw (girłda) i przeważnie ci co ogórki maja, sprzedają tez koper i czosnek :)

A kwiat lotosu to juz jak zakisisz :)

Paulina - super,że u was ok. No to teraz zmiana mieszkanka i drugie baby ( chyba takie były plany?????????):-D
Ethanek -suuper
Aylin - u nas w piwnicy jest zimno, za zimno, wiec planuje tylko shopping.

reklama
witam
dzis juz wygladam typowo jak ofiara przemocy domowej. nie da sie za bardzo zamaskowac korektorem... wobec czego siedze z domu ale i tak musze isc do biura na jedno spotkanie i po ladowarke do laptopa bo oczywiscie nie spakowalam. wiec great....

mlody mial ciezka noc, budzil sie ze 3 razy i nie chcial spowrotem zasnac, do tego ciezki poranek bo ciagle cos mu nie pasuje, zlosnik jak nie wiem. teraz niania poszla go uspic moze sie obudzi w lepszym humorze... nie wiem czy to zeby, nic nie widac na dziaslach

Paulina super ze wszystkow porzadku :)

Aylin kot genialny :-D moze pod koldre upal sie jeszcze nie dostal?

Do góry