reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

josie - Kuba najbardziej na świecie lubi wszelkie piłki i piłeczki - zatem utknęliśmy w jednym miejscu, a jeszcze do tego była tam woda, to już w ogóle dziecko było w swoim żywiole

reklama
Josie graaaatki :D Obie umiejetnosci bardzo przydatne :) Moj pije wode z wanny :/ to juz mniej higieniczne :/

Rysica oby to byla trzydniowka i szybko przeszla.

Kasia.natka wszystkiego naj z okazji rocznicy - ucieklo mi wczesniej :p

Katrina super miejsce, najwazniejsze, ze dzieciaki szczesliwe :)

Iwon no rzeczywiscie na pelnych obrotach teraz jestes, zeby na bb dopiero o 22 pfff ;)

Mojemu dziecku cos sie stalo :sorry: Wczoraj nie moglam wyjsc do lazienki nawet, bo plakal, chyba, ze drzwi zostawilam otwarte, ale jak sie zamknelam w kuchni, bo byl goracy piekarnik, to wpadl w taka histerie, ze nie moglam go uspokoic. Nie zostal sam w pokoju tylko z tata :eek: Poza tym wczesniej mial jak Julek Iwon. Usmiechal sie do wszystkich, zaczepial, bawil sie w akuku, a wszystkim kasjerkom robil papa. Teraz zaczepiany ewidentnie sie wstydzi. Spuszcza glowke i patrzy na raczki, na zaczepiajaca osobe tylko zerka robiac dziubek :eek: Czy ktorys dziec jeszcze tak ma? To jakas kolejna faza? Jak to bylo z Waszymi starszakami?

Nocka mimo upału przespana cała. Pobudka dopiero o 8:10. A w pokoju Szymka cały czas 30 stopni.

Niespodzianka wyjście u nas i spotkanie kogokolwiek to wielka niewiadoma. Zachowuje się za każdym razem inaczej. Nie jestem w stanie przewidzieć co zrobi: strzeli uśmiech, zawstydzi się, rozpłacze czy jeszcze coś innego mu wpadnie do główki jak ostatnio gdy do obcego faceta w sklepie wyciągnął rączki :szok:
Jedyne co zauważyłam to że na mężczyzn reaguje pozytywnie a na kobiety nie zawsze.

NIe bedzie foci :) nie chce mi się :p

jest mi gorąco - nawet w klimatyzowanym pomieszczeniu i ogólnie żle.

MOja na razie jak Julek Iwon - podrywa wszystkicj, usmiecha się, podchodzi, podaje to co ma w rączce.

Katrina - moja chciałaby wleźć do tej wody za piłeczkami :)

Hej,

Wpadlam sie chociaż przywitać ;-) Wojtek jeszcze śpi w najlepsze :szok: Dzisiaj wybieramy sie do takiego parku z różnymi atrakcjami, typu karuzele, zjezdzanie po wodzie (sama skorzystam :zawstydzona/y:), i inne....w końcu siostrze sie należy za pomoc :-D Maz jutro idzie do pracy na jakiś trening na pol dnia. No ale cóż...zaraz wróci z pracy i sie zbieramy, nie ma wyjścia :-D Wszyscy jeszcze śpią, wstalam wcześniej, zeby wszystko przygotować a Oni śpią i śpią.

Josie gratulacje dla Jasia :tak:

Mlodak normalne, tak mi sie wydaje.

Obiecuje, ze dzisia wieczorem w końcu usiade na spokojnie i Was poczytam

Niespodzianka moj mial cos podobnego. kiedys po weekendzie wrocilismy do domu i jemu sie cos przestawilo i bal sie byc sam w pokoju, nie moglam go w ogole zostawic no i obcych sie tez bal. to trwalo gdzies miesiac, pozniej bylo coraz lepiej, teraz w pokoju zostanie, ale obcych nadal sie boi. i tak jak u mlodak, woli facetow

Witam ;-)
Iwon- ciesze sie bardzo, ze mamy takie muzeum i, ze terazzrobili taka cene!!! teraz co weekend mozemy tam byc :-)
Josie- gratki dla zdolniachy :tak: to teraz tylko moj boidudek nie chodzi :dry:
Rysica- Ty nasza doktorko, zagladaj tu czesciej a co do Monito wyglada na trzydniowke :tak:
Katrina- ale fajne centrum dla dzieci macie :tak: dzieciaki widac zadowolone :-)
Aylin- ty leniuchu dawaj fote :-p
Iwon- maly milosnik przyrody Ci rosnie :-pI supcio, ze takgrzeczcznie chodzi oby tak zostalo ;-)
Kasia.natka- juz niedlugo po urlopujesz :tak:
Niespodzianka- mysle, ze to jakis skok bo moja od tegoponiedzialku zaczela marudzic jak zostawiam ja z Claire, ta natomiast mowi, zeto dlatego, ze juz coraz wiecej rozumie! :dry:
Mlodak- nie wiem czy to normalne ale wydaje mi sie ze jednymdziecia szybciej sie zamyka ciemiaczko innym wolniej, moja jeszcze mazapadniete :dry:
Polaa- baw sie dobrze I nie ma co sie wstydzic :p rodzicatez sie nalezy rozrywka :-D
Andzia- udanego urlopu I moja tez jeszcze nie chodzi :-p

A tak poza tym to Fridayyyyyyyy and weekendddddd :-D:-D:-D

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie :)
Dziś już mniejsza temp, rano miała jeszcze 38,3 ale spadłą po paracetamolu i póki co jest ok, w nocy nie miała gorączki. Mam nadzieję, że to już końcówka choroby...
Ale wysypki żadnej nie dostała... a dzisiaj już 4 dzień... Chyba nie trzydniówka, ale jak nie to co?? ważne, żeby przeszło!
A biegunkowe kupsztale się jej zdarzają. 2-3 razy dziennie. Więc to raczej od przeciwgorączkowych.
Mama ma dzisiaj wolne i wzięła Szymka na plac zabaw więc ja skorzystam z okazji i się prześpię... Bo Monika śpi właśnie

Do góry