reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sunshine,Kathrina - ufffff to dobrze;-)
Rysica - oby to była tzrydniowka, u nas wysypka pojawiłą sie dopiero na 5 dzien, ale goraczka nagle znikneła i już nie wróciła.
Uwazaj na kupsztale, obserwuj, bo ostatnio słyszałam o pzrypadku, ze matka myslala ze to trzydniowka, bo goraczka nie wiadomo skad, potem biegunka i okazało sie ze salmonella :szok: Sorki nie chce cie straszyc:zawstydzona/y:, ale chyba lepiej wiedziec:-(

Kasieńka - śliczny brzusio!!!

A Monika dostała wysypki na brzuszku i pleckach :) także trzydniówka :) gorączki już nie miała dzisiaj, tzn rano 38,3 a na wieczór 37,4 ale tak to cały dzień 36,6 :D
UFFF

Kasienka u mnie tak samo jak u Josie ;) taki brzunek ( a nawet wiekszy) mam na codzien ;) Tak czy inaczej gratuluje slicznej wypuklosci :)

Rysica to dobrze, ze to "tylko" trzydniowka. Tak czy inaczej troszke stresu Cie to kosztowalo.

Widac, ze weekend sie zaczyna. Na forum cichutko. A gdzie te imprezy, gdzie te drineczki przed monitorem ;)

Kasienka- po ciazy mam wiekszy niz ty w ciazy, chudzinko :-p
Rysica- super ze to trzydniowka :tak: mozna zaczac urlop :-D
Niespodzianka- na zdrowko cider'kiem :tak::-)

Lece sie poprzytulac :-p

reklama
Do góry