Rysica moja też strasznie przytulaśna. Przytula się, pięknie obejmuje, całuje...normalnie słodziak
Josie pięknie to napisałaś. Jak nie kochać tych małych, słodkich rozrabiaków!
Aga Iwon Josia a wg mnie odpuszczenie to danie przyzwolenia takim draniom na kolejne hycle! Od tego jest prawo, sądy etc. Nie można popuszczać i akceptować zła. Jak każdy będzie tak myślał to nic się nie zmieni. Aga napisz na gumtree, aby wygrzebali to z archiwum, bo zostałaś oszukana. Ja poproszę M aby pomógł ci w tej sprawie - M jest prawnikiem. No chyba, że nie chcesz.
Tak w ogóle byłam u dermatologa z Polką i szok. Parę krostek na ramionach nie widocznych, jedynie jak się ręką przejeżdża to wyczuwalne i okazało się, że alergia pokarmowa. Ponoć dlatego też w nocy się wierci, bo brzusio może boleć. Dostała krople fenistil i maść. Mam nie dawać żadnych serków, jogurtów, jaj kurzych i kakao. Jak krosty zejdą to wprowadzać po kolei te produkty od tych na końcu wymienionych począwszy i obserwować.
No i nasze kalosze za 27zł. Pola ma wysokie podbicie a wsuwają się jedną ręką błyskawicznie, mięciutkie i mega wygodne. Była awantura, młoda od razu zakochana nie chciała ściągnąć