reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

kasiek - nie zauwazyłam regulacji. Dzieki - jutro jej dopasuje.

Super ze sprzedaż Ci idzie - bo ja nadal nie wystawiłam :) Ale juz mam przygotowane. Wiec jest połowa sukcesu

Mój T obudziwszy się z wieczornej drzemki włączył sobie film - tytuł
Abraham Lincoln: łowca wampirow. To nie dla mnie - idę spać

Aylin czym predzej spac bo ten film to tragedia!!!! Maz kiedys wlaczyl i po 20 minutach mialam tego po dziurki w nosie.... Chyba najgorszy film jaki widzialam!

A dzis puscilam jankowi znow hippa hippa i sie przekonalam:-) kiwa sie razem z nimi a najlepiej pokazuje nie-e i kreci glowka jak oni :-D dzis mi przyniosl tableta i pokazuje nie-e :-) :-) :-)

reklama
andzia - ja właśnie jestem na etapie uczenia Gabi jak wydmuchać nosek. W chusteczkę mi nie chce dmuchnąć, ale jak tylko odejdę, to od razu dmucha i.... dalej nie muszę opowiadać.... :-)

Z allegro nie pomogę, bo ja też raczkująca. Ale w weekend się douczę (mam nadzieję) i wystawiam.

andzia ja kupiłam 2 bodziaki i zapłaciłam 6zł za list polecony ekonomiczny, więc za 3 będzie to samo iż są lekkie. Cenę ustalam w ten sposób, że patrzę na aukcje podobnego przedmiotu i stamtąd biorę cenę:p A wiesz, że miałam pytać czy dzieciaki już same smarkają! Moją uczymy i uczymy, ale ta zaciąga się zamiast w drugą stronę:p

aylin to ty robiłaś syrop na miodzie Martysi? Co jeszcze znasz z domowych sposobów dla maluchów?
Syrop z sosny, syrop z mniszka - ale to już za późno. Aczkolwiek można kupić.
I bezwonny wyciąg z czosnku. Prprzepisy powinny być w wątku apteczkowym - w ciąży jeszcze wrxucalam. A jak nie to jutro zamieszcze. Bo mam na kompie.

JOSIE - nie oglądam - o ile wampirologie wszelką czytnik to filmy tego typu mnie nudzą. Wolę bb poczytać ;)

co kawalek nadrobie to pojawiaja sie nowe posty :szok::-)

kasiekz
- moja pediatra mowila o wit. D do 2 rz ale ja nie podaje. W zeszlym roku dawalam tylko od listopada do kwietnia, w te bure dni. A tak wole z dzieciem na sloneczko. Przeczytalam, ze wit. D sie kumuluje z lata aby byly zapasy na zimie i ze to powinno normalnie wystarczyc. Witamina D (i to lepiej przyswajalna niz syntetyczna) jest tez w mleku UU.

Moj m mnie nie naciska co do wlosow syna a wrecz pewnie by sie oburzyl, gdybym tylko wspomniala o cieciu. U nas poki co wloskow niewiele i przy nich nie majstrujemy :happy2:

Munka - ale Ci obrzepolil buty :szok: Ja na urlopie nie moglam zrozumiec, czemu za psowata chcieli ekstra kasy (i to nie malej :wściekła/y:) a bejbiszonek za darmo. Psowatej nie bylo ani widac ani slychac (z punktu widzenia innych gosci czy wlascicieli kwatery) za to dziec krzyczal, psul, smiecil i ciagle dbal o zamieszanie :-p:-) No ale tak jak mowia dziewczyny - buty podmaluj i nie daj sobie popsuc zabawy :tak:

U nas jeszcze smarkanie nie wychodzi. Ale "kwitnie" inne nasladownictwo, np. dzis pogryzl psia pilke - i to w adekwatny (=psi) sposob: na czworakach, pilka na ziemii (nie w raczkach) i dawaj ja tarmosic :szok::-)

Ufff dobrnęłam do końca

Taaaa aplikacja fajna, ale ustawiłam sobie powiadomienia o nowych wpisach i myśłałam, że oszaleję - co chwile telefon mi gwizdał. Wyłączyłam powiadomienia, ale aplikacja podoba mnie się.

Mamy jutro imprezę i nie bedę miała czasu zaglądać - bardzo proszę piszcie tyle, żebym mogła nadrobić.

Dobrej nocki.

Usnelam sobie z G znów... a co;-) no i budzę się, a tu 1.45... a ta jeszcze śpi:-) przelozylam do lozeczka (spala prostopadle do mnie z głową przy moim brzuchu, przy czym tylko głowę właśnie miała przykrytą ...) i śpi dalej... hmmm. Dziś w ogóle spokojniejsza jest więc może coś mniej ją boli...

Mlodaczku mój kochany , Dziewczyny mają rację (czasami:p). Rozumiem Twój wkurz (realne słowo już żony mojego siostrzenca - czuję się jak młodzieżówa;-)), bo but nowy i dwutygodniowe oczekiwania, ale olej to. Załataj lakierem i naprawdę nikt nie zauważy. Miałam podobny dylemat przed ostatnim weselem właśnie: brak butów idealnie pasujących do kiecki. Kupiłam ostatniego dnia przed. I co? Po godzinie samego wesela po prostu MUSIAŁAM zmienić na stare buty, które nie pasowały bo były granatowe a kiecka mała czarna. Nikt koloru nie zauważył w ogóle. A jeszcze mój Pe zdołał popodniecać się, jak to - wg niego - zajebiscie wygladalam. Dodam tylko, iż chodziłam z permanentym okiem na rajstopie (pomimo zmian) - vide G sandalki na rzepy. A właściwie okami bo na raz 7 policzylam. Nikt tego nie widział. Tyle moj schiz obuwniczy;-) reasumując: olewka, lakier i have fun:-)

Oj allegro allegro... chciałam dziś zasiąść na Tobie i kiszka. Przy G ostatnio nie da się - klawiatura przyciąga - a wieczorem... to już na początku opisalam co robię;-)

Zdrowka dla Matiego:-)

Aronia Ty Szczwany Lisie :p

Muńka jak katar Twój i Gabiscona?

Hatszept JAKIE FOTO:-D:-D:-D:-D bomba:-):-):-) z prawej strony wygląda jak taki włos gęsty acz rozwiany :p:p:p taki w stylu rzeźby jakiejś bogini:-) pewnie, że live jest inaczej ale takie też śliczne :-):-):-)

ok idę spać bo któż przewidzi, ileż G jeszcze pospi... pewnie pół godz od mojego położenia się:p

Dzień doberek!!!

wpadłam się przywitac i pochwalić, że mój dzieć ma nowe przyzwyczajenie - jak rano go ubiorę to leci prosto do psów i pokazuje mi na karton, z którego wyciągam takie psie patyczki, po czym dostaje ich kilka i karmi psy:-)

reklama
Dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia. Zawsze można na Was liczyć :)

No i żeby wyczerpać pulę nieszczęście wczorajszy wieczór spędziłam w lecznicy weterynaryjnej. Gruby znów się zatkał.
Oby to już był koniec złych rzeczy na ten tydzień bo naprawdę boję się tego co się wokoło mnie działo.jedynym fajnym dniem byl czwartek.

Wybaczcie zże tylko o sobie ale mózg mam z lekka zlasowany i nie ogarniam wszystkiego.

Do góry