Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

), a te "następne trzy dni", to ni w ząb nie wiem, o co kaman
;-) Pewnie dlatego dali "nowy"Aga hahaha żarłoczne dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ja mam czas w tym tygodniu :-):-):-) tylko trzeba zapytać Edyty no i myślałam o Ani - nanulice ale jej chyba nie ma ???!!!
W jednym mieście żadna odległość do siostry nie będzie Ci strasznaPrzyznam sie, ze wiecej nie pamietam
Zabukowalam bilety do Pl. Za dwa tygodnie ruszam z dzieciem - mam nadzieje, ze bede mogla troche odetchnac. Calymi dniami sama z T, a tak bede chodzic po rodzince i znajomych - niech sie bawia. Dupa tylko z tym, ze jak przyjezdzam to remont w miescie bedzie i utrudniona komunikacja (tramwaj ode mnie do siory kompletnie zmienia trase). Ale damy rade - ja i tak duzo chodze wiec jakby co spacerki mi nie straszne.
Poza tym przyjezdzaja dzisiaj zabrac tv do naprawy. Gorny, lewy rog jest ciemniejszy niz reszta ekranu - zeby bylo smieszniej to spierdzielil sie dwa dni po gwarancji (przypadek?) na szczescie L kupil ubezpieczenie.
Te zęby są straszne :/ dobrze, ze nam dorosłym tylko 8emki na starość wychodząalijenka i aga mam czas na spotkanko i nie mogę się doczekać
Dzieć dziś jęczał w nocy niemiłosiernie i o 2.30 zaaplikowałam panadol! Nie pamiętam kiedy ostatnio była aż tak męcząca noc, ja już chce te ZĘBY!!!

U nas też piękne słonko, ale jak widzę te drzewa ruszająće się od wiatru to bym z domu nie wychodziła, a trzeba bo kawy brakpogoda za oknem od dwóch dni nastraja pozytywnie :-) Kocham taką jesień, może być zimno, ale kiedy świeci słońce i ukazuje całe piękno jesiennych barw, aż chce się żyć![]()
Zazdroszczę wypaduWczorajsze popołudnie fajnie spędziłampołaziłyśmy z koleżanką po galerii, wpadłyśmy na kawusie, poplotkowałyśmy i przy okazji kupiłam młodemu buciki. A wracajac obie zrobiłyśmy zakupy spożywcze
Aga będzie dobrze, zaszpachlujesz, obniżysz szafki i ok.
Fajowsko, że wypad na wieś udany, mój też uwielbia traktory, a jaki był przeszczęśliwy jak mógł wsiąśćZobacz załącznik 585434
Ja jak jestem w wc to młody często siada obok na nocniku, ale cały czas mi się wydaje, ze za wcześnie by mu spodnie zdjąć, a może powinnam??Zaskoczeń kupsztalowych ciąg dalszy. Dziś G stoi i słyszę, że stęka, spojrzałam na nią, a ona "chce, chce", zapytałam, czy chce kupkę, a ona "tak", to ja ją za rączkę i do łazienki na nocnik. Kupkę zrobiła w drodze w pieluchę, ale cieszę się, że sama zwróciła na to uwagę :-) Ciekawe, czy faktycznie niedługo będzie wołać
Dziewczyny, jakie rękawiczki kupujecie maluchom??? takie z paluszkami, czy tylko z kciukiem?? Wydaje mi się, że z paluszkami wygodniejsze, ale nie mam doświadczenia. Pamiętam tylko, że kiedyś to raczej takie z kciukiem nosiłam![]()

Zdrówka dla Matiego!!- bidulekMati ma znowu antybiotyk, zalega mu na oskrzelach i kaszle okropnie buuuuuuuuuuuuu:-(
Dzis siedze z nim w domu, na reszte tygodnia robie zapisy po rodzinie, bo na zwolnienie znowu nie chce (i nie moge) iść.
Zdrówka dla wszytskich
Artystka Ci rośnieAaaaa mam graffiti na ścianach, szafkach w kuchni i tapetę w salonie szaro-biało-czarną pogryzmoloną na różowo...aaaa![]()

Munka kurcze jeszcze troche i sie pampera pozbedziecieRekawiczki pewnie kupie z jednym palcem i jak znam zycie T je zdejmie ze zloscia
A przyjezdzam do Lodzi - chyba tylko MsMickey tam bywa
![]()
Aaaaa mam graffiti na ścianach, szafkach w kuchni i tapetę w salonie szaro-biało-czarną pogryzmoloną na różowo...aaaa![]()

Ja jak jestem w wc to młody często siada obok na nocniku, ale cały czas mi się wydaje, ze za wcześnie by mu spodnie zdjąć, a może powinnam??