Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ta Czekoladziarnia wygląda faktycznie fajnie, to co myślicie - ja się dostosujęCo do fotelikow: tak, sa takie do 18kg a nawet do 25kg. Cala Skandynawia w takich jezdzi i to ustawowo. Sek w tym, ze sa, jak juz pisalam na poczatku, pierunsko drogie (te, ktore znalazlam, od 1600zl w zwyz). Na pewno tez, kiedy dziec sie przyzwyczail jechac do przodu to woli do przodu. I na pewno te do tylu maja mniej miejsca na nogi. Takze wad one maja bez liku. Ale jesli sa az o 80% bezpieczniejsze to jest to duzo, moim zdaniem. Poza tym dzieci w fotelikach 0+ (nasz jest do 13kg i dziec sie jeszcze w nim miesci, choc na styk) tez jezdzily do tylu, wiec az tak egzotyczne to to nie jest. Znajomi maja taki fotelik i sobie chwala a ich dziec raptem 2 msc mlodszy. Ja sie nad tym nigdy nie zastanawialam az do tej sarny
Munka - skoro z Ciebie specjalistka to mam do Ciebie pytanko z innej beczki: od jakiego wieku zalecalabys/dopuszczala jazde konna? Mnie tlumaczono zawsze (a jezdzilam konno kilkanscie lat), ze nie wczesniej niz od 4 lat. Tym czasem widze, ze kolezanka sadza swoje dziecie jeszcze przed ukonczeniem roczkuMyslisz, ze tak wczesnie juz mozna? Na moj nos to za wczesnie
![]()
Munka to daj znac kiedy bedziesz jechac ta autostrada - stane na poboczu ;-) A ocieplacze bardzo mi sie podobaja te w puzle, ale sa malo uniwersalne![]()

aga to nie naśmiewanie a podziw i mega ukłon w twoją stronę! Ja w sumie przez pierwszy miesiąc w USA robiłam w budowlance - zrywałam tapety, kładłam gładzie, szlifowałam i malowałam...ale w porównaniu do \twojego wiertła to jestem pryszczem na d...! Jesteś mega, zupełnie jak moja mama - ona nawet kafelki kładziePo prostu nasz BB Bob Budowniczy
![]()

Bobie Budowniczy - ja też Cię podziwiam ;-)
G zjadła 6 placków z jabłkami i bananami, ja wymiękłam po 5-tym![]()

Zdrówka!!!!hej,
zaliczyłam własnie wizytę u pani pediatry naszej. Mała kaszlała od 3 nocy. No i ładnie sama ja leczę. dokładnie to co mi zaleciła + pulmeks dodatkowo. Choroba od pierońskich 4. I szczepienie zarówno pani od szczepień jak i pediatra kazały przełozyc na czas daleeeeki. Jak dzien bedzie 100% zdrowy i brak zagrozenia jakiejkolwiek choroby. Czyli albo ostra zima albo przyszłe lato.
Śliczna
a teraz sobie odsypia i co z tego jak musiałam wstać wyszykować Oliwię do szkoły.
a sama zjadłabym pastę jajeczną.Mamusia wymiękła ale córa dała radęG zjadła 6 placków z jabłkami i bananami, ja wymiękłam po 5-tym![]()

może minęłaś się z powołaniem?A wiesz, że coś w tym jest, Damian też jak jest z tatusiem to je dużo więcej. A co najśmieszniejsze dam mu obiad a za chwile jak widzi, że K. je to zachowuje się tak jakby przez cały dzień nic nie jadłUgotowałam zupę krem czerwony z papryki i dyni (w przepisach) Polce na dwa dni i pojechałam na sklepy. Wracam i patrzę, że pojemnik (w którym miksuję) prawie pusty. Krzyczę na M, że to była zupka dla Poli, a on na to, że wie i dał jej. Zjadła 2 pełne po brzegi miski, a jak ja ją karmię w dzień to ledwo jedną zje! Normalnie muszę ich częściej razem samych zostawiać![]()

). Tylko moje lekko przemodyfikowane, bo bez masła, na mące pszenno-razowej pół na pół z otrębami owsianymi i z miodem zamiast cukru. Do tego dorzuciłam rodzynki, trochę gorzkiej czekolady. Wyszły pyszne 
Witaj w klubie niewyspanych ;-)
Fajno, że młodemu wrócił apetyt.
Ja lubię dzieci w czarnych ciuszkach 
;-)okrągły kosz z bangkokuU
aylin kosze z Bangkoku...wow! Moja już zakończyła wojnę ze skarpetkamiJutro jadę na mleczko do Lidla! Getry fajne cieplusie i eleganckie!

Widzę, że temat tyłem czy przodem do kierunku jazdy? My jeździmy przodem. Ale tak się zastanawiam czy zapinacie fotelik na przednim siedzeniu np. jak jedziecie same z dzieciem? Bo niby do któregoś roku życia dziecko powinno jeździć na tylnym siedzeniu.
Sunshine - naprawdę? I jak się Aurelce nosi? Nie ściąga jej? Boję się że młoda będzie chciała ja ściągać. Ja czekam niecierpliwie na listonosz sz aa w czwartek jadę na wyprzedaż szafowa do mojej koleżanki - pewnie znów coś tysi kupię
![]()
u nas jeszcze taka pogoda, ze bez czapy latamy
Chciałam dziś kupić małemu butki takie na co dzień do chodzenia, ale ostatecznie nie kupiłam, bo.... dlaczego te same buciki, ale o pół rozmiaru mniejsze kosztują na wyprzedaży o 5 Euro mniej, niż te w rozmiarze, który jest nam potrzebny???? Jedne sa przecenione z 50E na 35E a drugie na 40???? Nie kupiłam, bo za 5E mogę jeszcze coś młodemu dokupić - komplecik szalik, czapka i rękawiczki na przykład.
a pytalas w kasie, moze to ich pomyslka?
A muffiny niezly tunning przeszly
ale wlasnie to jest przepis, ze mozna wszystko z nim robic
a do kortki jak dasz dolorowe dodatki to bedzie super ;-)