Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zawsze w biegu i na wariata, a dzisiaj krzątałam się po domu zastanawiając się, co by tu jeszcze zrobić, potem pojechaliśmy na myjnię
a i tak w żłobku J. był pierwszy
Pani go wybrała, jako reprezentanta szkoły. Dumnam 
Najwyżej pójdziesz sobie na kilka rozmów kwalifikacyjnych, tak dla sportu 

o i Kasienka mnie wyprzedziła :-):-):-)
i jest histeria na szczęście zajęła się czymś innym i mogę napisać parę słów
, a i ja zawsze najpierw dzwonię do sprzedającego i mówię że zwracam towar 
ale co z tego jak tata już w pracy i mama musiała wstać
w ogóle jeszcze nie ogarniam wszystkich dzieciaczków i muszę na suwaczki zerkaćmusisz być dobrej myśli!!! będzie dobrzeWybaczcie, że się nie odzywam, ale od soboty mój tata był w szpitalu, dziś już na 100% wiadomo, że ma raka trzustki z przerzutami na wątrobę i jedno ognisko małe w płucu... rozpadam się na kawałki! Postawiłam całą swoją pracę na nogi i zapisałam tatę na jutro do bardzo dobrego onkologa, na 16:00 z nim jadę. Od poniedziałku wracam do domu na kąpanie dzieci właściwie, ryczę i idę spać. Dziś już lepiej ciut z moim samopoczuciem. W pracy mnie pocieszyli, że nawet rak trzustki to nie wyrok... Czeka nas ciężka walka...

Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić, że mój starszak miał we wtorek koncert na fortepianie w klubie muzycznymPani go wybrała, jako reprezentanta szkoły. Dumnam
Munka wspolczuje kregoslupa ... a znasz takie przyslowie "szewc bez butow chodzi" dbaj o siebie, a co do przesylki mysle ze taniej wyjdzie poczta
Muńka pocztą chyba Ci taniej wyjdzie ale musisz zapytać, a i ja zawsze najpierw dzwonię do sprzedającego i mówię że zwracam towar
dziewczyny mam pytanie czy mogę małej podać serek wiejski ????

Muńka no to szybko zostałaś poinformowana o tym, że masz się wstawić na sprawie- powodzenia
Nie zwracałam towaru na allegro
Wybaczcie, że się nie odzywam, ale od soboty mój tata był w szpitalu, dziś już na 100% wiadomo, że ma raka trzustki z przerzutami na wątrobę i jedno ognisko małe w płucu... rozpadam się na kawałki! Postawiłam całą swoją pracę na nogi i zapisałam tatę na jutro do bardzo dobrego onkologa, na 16:00 z nim jadę. Od poniedziałku wracam do domu na kąpanie dzieci właściwie, ryczę i idę spać. Dziś już lepiej ciut z moim samopoczuciem. W pracy mnie pocieszyli, że nawet rak trzustki to nie wyrok... Czeka nas ciężka walka...
a z małżem niby sobie coś wyjaśniliśmy, ale nie jestem pewna czy aby na pewno zakumał o co mi chodzia o co poszlo? - o seks
normalnie ile to się można chłopa prosić, co nie?
![]()

chcialam jeszcze tylko napisac ze siostra przylatuje za tydzien JUPI![]()

Ach, znowu Was zaniedbalamPrzepraszam!!
a jakoś tak leci, ze jak siade wieczorem do nadrabiania a widze ile jest to szybko czytam a nie chce mi sie juz pisać ;-)
Proszę sie poprawić
Ty masz chyba rację!!!bo jak S wychodził do pracy, to oczywiście był ryk i nie chciała się od niego oderwać, ale jak tylko powiedziałam, że zaraz przyjedzie ciocia z Gosią, to powiedziała tacie papa i pozwoliła mu wyjść... Tym bardziej było przykro, że nie dotarłyście :-( chlip, chlip
Teraz mi to wypomina.
też by mi było smutno!
Oglądałam własnie film "Droga do szczęścia" - zdołowany na maksa i nie wiem o co lotto na końcu
Dziewczyny zwracałyście jakiś kupiony towar przez allegro?? Kupiłam kurtkę i mi się nie podoba, beznadziejnie leży, chcę ją odesłać. Macie doświadczenie?
Mlodak Ty kobieto zacznij pozytywnie myśleć i bedzie łatwiejA co do seksu to mam odwrotnie podobnie jak alijenka. Tyle, że u mnie problemem jest nadmiar myśli. Boję się wyluzować bo za chwilę coś znów się zrąbie.
.
:-). Wiesz że żłe mysli przyciągają złe zdarzenia. Więc proszę sie usmiechać i myśleć tylko o miłych rzeczach:-)Hejo,
znowu pierwsza? Niemożliwe
Dzisiaj wstaliśmy o 5.45 czyli jakieś pół godziny przed zegarkiem i jak nigdy nie wiedzieliśmy, co zrobić z tym czasemZawsze w biegu i na wariata, a dzisiaj krzątałam się po domu zastanawiając się, co by tu jeszcze zrobić, potem pojechaliśmy na myjnię
a i tak w żłobku J. był pierwszy
Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić, że mój starszak miał we wtorek koncert na fortepianie w klubie muzycznymPani go wybrała, jako reprezentanta szkoły. Dumnam
![]()
. Zazwyczaj wstaje po kliku sygnałąch "drzemki"
;-)
hej kobiałki :-)
u mnie dziś w nocy powtórka z rozrywki, a teraz mała ciągle beczy bo chce abym jej malowała kółka a ja chcę się pomalowaći jest histeria na szczęście zajęła się czymś innym i mogę napisać parę słów
dziewczyny mam pytanie czy mogę małej podać serek wiejski ????
;-)

Iwon mnie tak na slub wyrychtowali bo normalnie tom brzydka jak noc![]()

;-)
Damian dziś się obudził i jak nigdy wołał tate
Jedyne late jakie znam, to caffe late więc pomyślałam, że może świeży i wyspany. Jakoś tak ;-)Iwon mnie tak na slub wyrychtowali bo normalnie tom brzydka jak noc![]()
;-)
Gdybym wpadła w ręce kogoś takiego to pewnie nigdy bym sie już nie umyła;-)
![]()
Ja też ;-) Ech, rozmarzyłam się. Fajnie by było mieć taką sesję. A nie pomyślałyście żeby pokazać te fotki swoim facetom? Tak, żeby raz na zawsze rozwiać wątpliwości co do tych wszystkich panienek z reklam i gazet