Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj z kolei dramat kupowy ehhh kto by pomyślał że jedna mała mandarynka może być taka złośliwa (obstawiam że to wszystko po tym), misia ma taką biedną pupcię :-( byliśmy dziś u lekarza i to na pewno nie wirusowe a w brzuszku szaleństwo 

bawcie się dobrze!

ale jakoś mi się nie uśmiecha tam iść
z resztą Muńka Ty też dobra jesteś
składam i pytam co zrobił? a on buzia w podkówkę i w płaczhahahhaha dużo ludzi z tymi świętami tak ma :-):-):-)Hehe!! Tak sie wlasnie zastanawialam,czemu nagle temat Andrzejek skoro jeszcze czas:-) widze,że ktoś tu jest tak zakręcony jak ja,bo zdarza mi się też zablysnać!!!
W tym roku powiedziałam do S:
"szkoda,że w tym roku święta wielkanocne przypadają w weekend,przydałoby sie dłużej pobyć z Gabi u dziadków" .....ktoś mnie przebije????
Alijenka- a suchego chleba nie lubi sobie jeść?G bierze w łapkę i gryzie.
hahahahahaa zabiłaś mnie teraz hahahahahhahaaMuńka ja w tym roku przed Wielkanocą walnelam tekst że w kościele kolęd w ogóle nie śpiewają. Mina K bezcenna![]()
oj bidulka :-hej laseczki :-)
ja to tak pojawiam się i znikam ale mimo szczerych chęci zawsze coś...
Misia najpierw miała ciężką noc z pon. na wt. zarzygała co się dało i ostatecznie spaliśmy wszyscy razem a u nas to raczej rzadkość więc w pracy zdychałam z niewyspania a jak wróciłam do domu po 21 to padłamwczoraj z kolei dramat kupowy ehhh kto by pomyślał że jedna mała mandarynka może być taka złośliwa (obstawiam że to wszystko po tym), misia ma taką biedną pupcię :-( byliśmy dziś u lekarza i to na pewno nie wirusowe a w brzuszku szaleństwo
to tyle z njusów![]()
:-)Alijenka oj tam kapcie kupujesz- wywieś na drzwiach info " Wstęp tylko z własnym obuwiem zmiennym";-)![]()
:-)a młoda od czasu do czasu weźmie chleb suchy, jak już coś to bułka w sklepie najlepszy uciszasz dla niej![]()

I zapomniałem napisać że szarlotka jednak wyszła. Po prostu tortownice mam nieszczelną i trochę masła wypłynęło. No i się zjaralo. W chałupie do tej pory mam siwo))))