reklama

Czerwiec 2012

Alijenka - 2 cm to dużo w tak krótkim czasie. Tak skojarzyłam, ze moze przez to ze tak intensywnie rośnie, ma teraz gorsze nocki.

Może ja toszke pobolewać i przez to jest marudna.

Niepodzianka - butki lasockiego mamy i sa spoko. Dla Adriana mialam na lato sandały - spisały sie super. I sa rzeczywiscie niedogie w porównaniu do innych firm.

Ja jak ogładam czasem jakieś stare pamiętniki, albo czytam listy, które sobie pisałam z przyjacióka na lekcjach w liceum to mam niezłą polewę. Achhhhhhh młodość:rofl2:

reklama
Witam :) my od rana na działce robiliśmy porządki na zimę :) młody wymęczony padł i ja chyba zaraz zrobię to samo :) co do pomiarów to ja mam 166 i but 41, dawca miał 183 i but 44, więc Antek raczej mały nie będzie.
Wczoraj była u nas siostrzenica z 2,5letnią córą więc dzień też zleciał.

Zdrówka dla chorowitków "biedaczków" Julek, Nikoś, Mati, Damianek- i to jeszcze tego potrzebuje!!

Alijenka mam nadzieje, ze z każdym dniem Nataszka będzie lepiej spała!!

Kasiek myślałam, ze ja mam kopyto, ale ciotka nie do pozazdroszczenia :D

Niespodzianka fajne muszą być takie pamiętniki ja ostatnio znalazłam list miłosny który dostałam od pierwszego chłopaka :D

Kasienka - nie widziałam na żywo, ale chyba są dośc praktyczne.
Aga - a dziękuje za życzenia zdrowia, przydadza sie na zaś, bo aktualnie jesteśmy zdrowi:-)
Tak od poniedziałku zaczełaś, wieć czeka was pracowity tydzień.;-)

reklama
Kasienka owszem widziałam, ma sąsiadka na mojej wiosce i jest mega zadowolona:) Ma z 172cm wzrostu. Posiada tą drugą dostawkę, ale nie używa siedziska - dzieć 3 letni tylko stoi, bo siedzieć nie chce. Wszędzie tak jeżdżą, na spacery, do sklepu i do kościoła. Na początku byłam w szoku o co chodzi nim się waśnie pod kościołem przyjrzałam temu wynalazkowi:) Sama bym się w to zaopatrzyła w razie potrzeby:p

Aga ja wszystkie popaliłam, oj jaka szkoda:(((( Ty na działce, a ja porządku porobiłam po domem z kwiatkami na zimę:)

Niespodzianka
kurde, ja też kiedyś miałam taki pamiętnik i nie mam pojęcia co z nim zrobiłam, a szkoda...

Asik Sunshine ale z was kurduple:pppp Moja przyjaciółka miała 154:)

Alijenka też mam owocówki i to nawet nie wiem do czego - grrrry. Super, że Nataszka kończy nocne pobudki i wraca do swojego starego rytmu:)

Kurde u P z 3 tygodnie temu wyszły wszystkie cztery połówki czwórek. Dziwne, u was podobnie było?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry