reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga tylko jak chodzi do zlobka tez ciezej znalezc na to czas i checi bo drzemka w zlobku... a to jego wolne to okazja :) bo dwa tygodnie drzemka w domu :) a u Was Antos z mama :)

Andzia u nas samodzielne jedzenie poszlo w odstawke ... jadl juz ladnie i nagle obrazil sie na lyzeczke ... rekami cos tam powybiera ... nie wiem czemu ale jakos sie nauczy albo mu wroci :) a co do spania Matiego ... to tez tak mysle :p tylko czesto mama bardziej przywiazana

Ostatnia edycja:
reklama
aga mały cwany mądrala! Moja też leje i sra w pieluchy i na cycu:D:D Mamy 8 całych plus wszystkie cztery połówki czwórek i na razie drugich połówek nie widu ni słychu:p Super!!! Bosche będę musiała jakieś ciacho upiec i posprzątać:ppp

mlodak u nas dopiero właśnie teraz wyszło słońce, współczuję nocki, Ty to się masz z tym Grubciem dobrze że u mnie już nie ma kociarni

Rysica biedna ta Twoja Monia :-:)-(, ona tez coś często choruje :-:)-(

katrina u nas wszystkie zęby wyszły wcześniej ale z piątkami jak narazie cisza

andzia ja świnkę morską też miałam, ale jakieś 6 lat temu miałam cały pokój zapełniony terrariami i w nich pająki, skorpiony, węże, kameleony i agamę brodatą :)

kasiek ja jutro na 8 jadę do fryca co by przed wszystkimi świętymi se farbnąć włosy jeszcze i lekko podciąć, mój K ma weekend wolny ale popołudniu czyli gdzieś na godz 16 idziemy do mojej kuzynki na urodziny :-D także jutrzejsza temp nie robi na mnie wrażenia :-p:-p

Aga nio nioo Antoś zdolniacha :-):-), moja jak jej mówię idziemy na dwór to słyszę niee niee i ucieka :-D:-D

Kasienka - no właśnie przywiązana:zawstydzona/y: Mati dopóki głodny to jeszcze da sie przeżyć to jego samodzielne jedzenie, ale jak zaspokoi pierwszy głód, to cała kuchnie muszę sprzątać.
Alijenka - super, a nie bałaś sie ze powyłażą z tamtąd??? U mnie ślimaki i patyczaki łaziły po całym pokoju, nie były zamkinęte :)
Aktywny weekend sie szykuje. Bedziesz poglebiac ten kolor co robiłaś ostatnio????

Ostatnia edycja:
My już po spacerku i obiedzie. Młody całą drogę sam szedł prowadząc wózek :)
Teraz łapie drzemkę

Aga Szymek też jak słyszy o dworze lub spacerze to gna po buty. Siada na schodach i czeka na założenie.

Rysica zdrowka dla Moni.

Ile czasu po antybiotyku staracie się unikać innych dzieci?

a ja miałam iść dziś z małą na szczepienie hmmmmmmm chyba wyczuła co się święci bo zasnęła dopiero o 12 a szczepienie tylko do 14.30 ciekawa jestem czy wstanie i czy zdążymy

Cyc niby łatwiej z nim, ale tak mysle,że jakby Mati nie ssał to pewnie pzresypiałby już całe noce i tak mnie kusi zeby z nim skończyć, a z drugiej strony tak mi szkoda:-(
Ja po głębszych przemyśleniach uznałam, ze jeszcze przezimuję z cycem:-D Patrząc, ze nie cyckowe dzieci np. Nataszka, Szymek się budzą więc nie mam pewności, ze młody też przestanie.

Super!!! Bosche będę musiała jakieś ciacho upiec i posprzątać:ppp
Hehe sama tego chciałaś :D
Ty sprzątanie/ pieczenie, Alijenka Fryza zalicza hmm to ja też coś muszę :p
A ttóra godzina wstępnie??

Młodak nie pomogę, bo nie braliśmy antybiotyku.

Gdzie jest Sunshine????
No i Zaza- wracajcie!!!

reklama
Mlodak - ja okolo tygodnia staram sie nie prowadzic do przedszkola, ale przed dziecmi na dworze nie uciekam ;-):-)

Gdzie jest Sunshine????

No właśnie o celowe kontakty mi chodziło. Jak na dworze spotkamy kogoś to wiadomo że nie zwiewam. Ale np nie idę z nim do kogoś czy nie zapraszam do siebie. Też planowalam tydzień. No to oby do niedzieli :)

Aga Szymek się nie budzi. On zawsze przez sen się piłuje........

Do góry