reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

andzia aga nie zgodzę się z wami. Moja kuzynka odstawiła młodego od cyca 2 miesiące temu i ten ciągle budzi się w nocy a ta stuka się teraz w głowę i żałuje! Sąsiadka zza płotu to samo. Młoda właśnie rok skończyła i latają w nocy robić mm, kręci się, stęka i ona również żałuje, że zrezygnowała z wygodnego cyca, więc ja jak aga póki co karmię, aż wyjdą zębiska:) Koleżanka karmiła dwa lata (ta co teraz w ciąże zaszła). Młoda jej już ładnie noce przesypiała, zęby wyszły, no i starsza, więc szybko zrozumiała, że już koniec cyca:) Odstawiła w 2 dni.

aguś trzeba zerknąć na rozkład pociągów, żeby dopasować lub busów - co wolisz:)

alijenka na kij ci były te pająki itd...bleeeeeee?!:D:D:D Znowu zmieniasz image, wow!

młodak my jeszcze anty nie mieliśmy:) Ale podawaj mu przez dwa tygodnie probiotyki osłonowo i prozdrowotnie:)

kasienka mam cie dość! Jak nie piękne uzębienie to sikanie na nocnik:D Przestanę czytać twoje posty:pppp

reklama
Aga - mi sie wydaje,ze jakbym odstawiła Matiego to by spał w nocy. Dwa m-ce temu jak próbowałam go odstawić, to zasnął bez cyca i spał cała noc. Adrian jak wyrzucił butlke na mleko do kosza i wiedzał, ze mleka nie dostanie to tez zaczał przesypiać noce.
Stąd moja nadzieja zwiazana z odcyckowaniem:-)

edek -
Kasiek - aj nie strasz, bedzie dobrze. Chociaż ja jeszcze sie nie zdecydowalam no koniec z cycem, a jeżeli brać pod uwagę uzębienie to przed nami długa droga.

Ostatnia edycja:
andzia a może nagle wyjdą mu większą grupą zęby i do 2 lat będzie po sprawie:p heh, P jak wczoraj wyrzygała całą kolację to zjadła tylko cyca i spała na nim do 5 rano, potem znowu pociągnęła i obudziła się o 8.00, więc czasem zastanawiam się po co daję jej kaszę na noc jak i tak na cycku śpi tyle samo:dry:. Jak wiesz też myślałam o odstawieniu, ale jakoś szkoda mi:p

Aga, G po odstawieniu zaczęła noce przesypiać i teraz śpi od 21 do ok 7:-) także zależy od dziecia ;-)
U niej ewidentnie budziła się tylko na cyca.

Zdolne te nasze dzieci, nie ma co:-)

Dziewczyny z Wro, fajnie macie z tym spotkaniem:-)
My właśnie jesteśmy po spotkaniu z Zygmunta i Hatszept :-) Dzieci się wybawily, mamy wygadaly :-)

Aga, G po odstawieniu zaczęła noce przesypiać i teraz śpi od 21 do ok 7:-) także zależy od dziecia ;-)
U niej ewidentnie budziła się tylko na cyca.

Zdolne te nasze dzieci, nie ma co:-)

Dziewczyny z Wro, fajnie macie z tym spotkaniem:-)
My właśnie jesteśmy po spotkaniu z Zygmunta i Hatszept :-) Dzieci się wybawily, mamy wygadaly :-)

no i u mnie też tak bedzie:-D:-D;-)

Kiedy wraca Aylin????
M jedzie do Rzeszowa w poniedziałek, może by zaprosiła nas na kawę?????
Tylko piszecie bezwstydnie o tych spotkaniach, a ja daleko, samotna, niepoznana :((((

P na cycu ale śpi w nocy:) budzi się dopiero nad ranem (5-7.00) na 'pociumkanie' i dalej kima:p

Tak w ogóle dziś jedna drzemka...jest prawie 15.30, a ta już od 12.00 śpi!:D

andzia faktycznie, mieszkasz na drugim końcu, a szkoda:(((

reklama
Do góry