reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Alijenka to moze jak geste to jako posilek bo u mnie to taka woda z mleka jest :) do picia jak kakao ... u Nikosia tez widac w lustrze najbardziej ta asymetrie ... ale pokaz zdjecie :) jak sie uda

Multicytaty mi nie działaja :baffled:

MsMickey zdrówka dla Gosiaczka
Asik - mój Mati tez non stop marudząco-jećzący, współczuje
Zaza - super tort, no i niezła to ściema była,ze piec nie potrafisz:-D;-)
Alijenka- jak takie gesteo to mleko to traktowałabym jako oddzielny posiłek. Oby Niuśce nic nie było po szczepieniu.
Kasienka - super, ze miałas taki luźny dzien, należał Ci sie.

Ja dziś spałam do 9;30 - a co ??? należy sie i mi :-D

Ja dzis spalam do 10 :)

Alijenka a co to za mleko ze takie geste? Ja nie licze mleka jako posilek bo moj pije tego tyle co kot naplakal. U nas po pobudce wypija 90 a wieczorem roznie, max 120. Jak nie doje obiadu to mu za godzine robie 120 mleka zeby sie upewnic ze nie glodny.
A powinni pic 2 szklanki dziennie ehhhh... Pocieszam sie ze je duzo sera zoltego a podobno plasterek sera to jak szklanka mleka?

MsMickey zdrowka dla Gosi! Jak gesty katar to moze lepiej idz do lekarza gesty i zolty to bakteryjny. My po takim katarze mielismy zapalenie oskrzeli:/

Kasienka niezly pomysl z tym cieciem smoczka :D :D nigdy bym nie wpadla

nie pamiętam co komu więc nie obrażać się:p

alijenka oby tempka była poszczepienna, bo musimy się spotkać! Nie marudź z jazdą autem - Aga kursuje pociągami, komunikacją miejską - to jest wyczyn i szacun!:) Dobrze, że dziurkę macie na razie tylko obserwować, a ja nie zauważyłam większego policzka u Nataszki. Ojoj drobina 10,2kg! Chyba po Martysi Aylin najdrobniejsza na BB! Co do mleka to P nie pije mm, ale je kaszki na nim i traktuję je jako posiłek.

asik mam nadzieję, że reszta dnia minęła w spokoju!

josie położna mówiła, że 1 plasterek żółtego sera równa się zawartości wapnia w szklance mleka:) Swoją drogą dzieci do 3 roku życia mają wypijać 2 szklanki mleka - przyjmując, że jedna ma 250ml to daje 0,5l dziennie:szok: Moja nigdy tyle nie pochłonie:p

msmickey
zdróweczka i oby tempka większa nie rosła! Powiem ci, że śliwka suszona ze słoika czy luzem ma mega działanie. To jedyny owoc, który je P i nigdy nie miała zatwardzenia:)

kasienka a sioooo paskudny katarze! Dobrze, że miałaś dziś 'ludzi' do dziecia - czasem trzeba:p

andzia wyspałaś się:) Mi dziś M dziecia o 8.15 obudził:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kasiek wlasnie cos mi tak switalo z tym mlekiem:)
Chyba ty kiedys zachwalalas soczewki night&day air optix? Kupilam jedna pare na probe. W sumie nie zauwazylam roznicy i wrocilam na biofinity i co?? I teraz widze kolosalna roznice, wieczorem czasem mnie tak draznia ze sciagam na noc a jak spie w nich to rano oczy wygladaja zle!!! Wczesniej tego w ogole nie zauwazalam. No w kazdym razie dzieki:)

hej dziołchy

nocka koszmarna no ale nie będę się już na ten temat rozpisywać

hmmm mleko to nan 3 ono aż może takie gęste nie jest ale jest gęściejsze niż te poprzednie no i mała nigdy po nim już nie chce nic jeść widocznie jej to wystarcza, kurde zapomniałam o to zapytać przedwczoraj pediatrę :-:)-(

dziś już lepiej z Niuśką nie ma tempki i jest całkiem inna

josie ale żółty ser wcale nie jest taki dobry bo bardzo tłusty :-D

Błędy w żywieniu małych dzieci - BabyBoom.pl

kasiek no ja podziwiam Agę za jej przemieszczanie się bo ja bym siedziała ciągle w domu jakbym miała podróżować tak jak ona :-):-)

josie ja pisałam o soczewkach. Po johnson's miałam po całym dniu tak zamulone i na maxa wysuszone oczy, że nie dawałam rady. A air optix poleciła mi kuzynka optyk i zmiana kolosalna:)

alijenka ja się nie znam, bo P mleka samego nie tknie, ale koleżanka daje swojej 2 letniej córze na śniadanie mleko z kleikiem (180-210ml) i ona po tym nic nie tknie, aż do drugiego śniadania. Chyba od dziecia zależy.

reklama
Do góry