Kasienka_
Fanka BB :)
Apel chorej sześciolatki z Polski. Odpowiedział nawet papież
widzialyscie ? az sie czlowiekowi lza w oku kreci
widzialyscie ? az sie czlowiekowi lza w oku kreci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mozesz tez sie nacierac specjalnymi olejkami ale nie piersi (z wiadomych wzgledow) lecz np. szyje - bedziesz wdychac olejki (np. noca) a dziec tego nie wylize/zbyt mocno nie nawdycha. Wszystkie opisywane przeze mnie sposoby sa aktualnie z powodzeniem testowane
Nie sprawdzilo sie za to wkladanie masla do nosa (czego czlowiek z desperacji nie zrobi) 

Stosuje takie metody jak w trakcie przeiebienia (wczoraj opisywalam adzeundpestce). Buty drugie podobaja mi sie najbardziej
A kolezanka ma po prostu mieszkanie urzadzane nie pod dziecia
Nie przejmuj sie, moj tez tak potrafi, to taki wiek
I wkurzalo mnie na maksa jak mi w hotelowej restauracji goscie rzucali "znaczace" spojrzenia (z gatunku wlasnie, ze nie umiem "ujarzmic"
) Dzis bylam happy jak wyrzucil kwiat z doniczki, tancowal w ziemii rozprzestzreniajac ja az do kuchni, lupiny doniczki (glinianej) wrzucil do gliniaka na kiszonke a ja... mialam 2 minuty spokoju by odgrzac obiad 

i jadlo mleo litrami. Kiedy to bylo 
Do 38,4 co-najmniej nie zbijamy.Wlazlam na watek z harmonogramem - bardzo dziekuje za wpisyPrzeczytalam tez pierwsze strony. Moje dziecie spalo 3 razy dziennie
i jadlo mleo litrami. Kiedy to bylo
Mam pytanko. T ma temperature (37.9), nie ma zlego samopoczucia, gania i smieje sie jak zwykle. Czy podalybyscie lek przeciwgoraczkowy jesli temperatura sie nie podnosi?