reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ojoj wszystkie na BB lecą na weekendowe zakupy ja Muńka Asik Aylin...będzie się działo:D A wiecie, że we Wrocku w galerii 36-letni gościu wypadł przez barierkę, spadł na schody i w skutek odniesionych ran zmarł na miejscu:/

młodak dobrze trafiliście z zabaweczką, a z tym ciężko:p

muńka muzykalna dziewczyna. Będziesz ją musiała zapisać w przyszłości do jakiegoś zespołu:) P nie lubi nic poza pioseneczkami dla dzieci i sama chodzi z mikrofonem i śpiewa.

asik a więc jest nadzieja, że je w końcu założy:p

andzia nie mam pojęcia, bo to na mega prostej drodze. Chyba ktoś wyprzedzał, nie mógł się zmieścić i wciskał się między auta, bo nie widzę innego wytłumaczenia. Ale u nas wszystko możliwe - ostatnio gościu dosłownie na prostej drodze wjechał do Żabki na zakupy (centralnie autem w drzwi).

Ostatnia edycja:
Rurka właśnie zastanawiałam się nad mamutem i ostatnio widziałam u koleżanki to jakiś taki bardzo wysoki jest :sorry2:

mlodak moja wczoraj się zakochała w takim autku po prostu jest rewelacyjne !!!! BIG Jeździk New Bobby Car kolor czerwony z kółkami cichobieżnymi |
A Szymek dobry z tą torebką :-):-):-):-):-)

kasiek dobrze że moja nie protestuje na rękawiczki bo mam sąsiadkę i jej syn nie cierpi rękawiczek to masakra co ona ma zawsze w zimie z rękoma, także dobrze radzę abyś ją jednak męczyła z tymi rękawiczkami
a moja w aucie też spała może z 20 min bo ją obudziłam pod domem
to miałaś fuksa z tym wypadkiem !!!!!!

Aylin ja też mam jedną kurtkę i kozaki sprzed 4 i 3 lat :-:)-:)-(

Muńka moja też zamiast bajek woli tany tany :-):-)

kasiek a kiedy się to stało z tym gościem ????
a gościu wjechał do żabki na wielo sztuki a co !!!! :-D:-D:-D

alijenka właśnie o czymś takim myślę. Tylko może poszukam w niższej cenie.....:-(

edek: aaaaaa dojrzałam ten czarny niżej. Boski jest!!!!

Muńka szok z tą kurtką :szok::szok::szok::szok:

alijenka kupiłaś w końcu te sanki? Bo chyba to Ty się zastanawiałaś. Ja mam zrobić listę prezentów dla Sz. i szukam wlaśnie sanek.

Co myślicie o nowym temacie: Mikołajki i Gwiazka naszych maluchów - prezenty dla 1,5 rocznego dziecka? Na roczek się przydało.

mlodak właśnie że nie kupiłam bo mam mętlik w głowie nie wiem jakie czy zainwestować i kupić lepsze czy kupić tańsze a nóż widelec okażą sie dobre, a temat super :-D

Mlodak - a może do prezentów to pi prostu dorzucić zamiast zakładać kolejny temat? Bo zaraz na 2 LATA potem na 3 będziemy zakładać

Munka - i ta kurtka nawet ładna nie jest

reklama
Do góry