Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
muńka melodie z większości znanych jej bajeczek, albo 'tudu tudu trududu', 'lalalala' itd. i się tak przy tym ba boki kręciA dziś coś jej się z telefonem pogmatwało i do mikrofonu mówiła 'kto tam'
![]()
nie wiem co w nim było podobnego do telefonu, no ale ona podobieństwo widocznie widziała ;-)

Na szczęście nie zabawki, a ciuszkiaga bosche Antoś miał dziś dzień pełen wrażeń, najpierw laski a potem kolejna setka zabawek! Będzie spał jak zabityA on był grzeczny, bo speszony dwoma babsztylami
![]()

Z nockami to nie wiem raz mam super i pierwsza pobudka o 6ej, a raz walka i co 2h, cały czas zwalam na ta ostatnia trójkę.Edek - Mati ciągle chodzi i krzyczy Ammmmmmmmmmm - wraca mu apetyt po chorobie.
a i nocka dziś znowu tragiczna i ponawiam pytanie: Czy takie nocki długo trwają????
Firma bobby car robie sporo zabawekaga zobacz co bobby car ma dla prawdziwych rajdowców nocnik 3w1 - nocnik z kierownicą, sam nocnik bez kierownicy oraz ściągasz nakładkę i masz deskę dla bobasa na kibelek
Zobacz załącznik 593714
No i cieszyłby się chłopak z torebkiByliśmy w niedzielę z młodym na odpuście. Puściliśmy go luzem z zamiarem kupienia rzeczy którą sobie upatrzy, oczywiście w granicach rozsądku i naszych finansów. Liczyliśmy na zainteresowanie samochodem jakimś ewentualnie jedzeniem. A dziecku co się spodobało? Różowa torebka ze srebrnym łańcuszkiem zamiast paska z twarzą Maszy z jego ulubionej bajki. Myślałam że padne.

. o ile wogóle bym go skręciła;-)