Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Katrina- ja wplacilam bezposrednio na jej konto i dziewczyny chyba tez tak robia.
Josie- hehehhe
Papitka, Aurelce kiedys naderwal sie paznokiec u raczki i tez ladnie odrastal, ale dostalam od lekarza masc sorki ale nie pamietam nazwy teraz
A co do paznokci to wlasnie Aurelka ma bardzo brzydkie u stop :-( duzy jej sie faluje, nie wiem jak to opisac, a te najmniejsze sa strasznie twarde i z lekkim zoltawym nalotem :-( Pamietam, ze ja tez tak mialam jak bylam mala, i babcia zawsze mowila ze to po niej i po moim tacieAle czy trzeba cos z tym robic?
A jaka forma jest właściwie poprawna?
My chodziliśmy do dworu jeśli już![]()
Papitka, Aurelce kiedys naderwal sie paznokiec u raczki i tez ladnie odrastal, ale dostalam od lekarza masc sorki ale nie pamietam nazwy teraz
A co do paznokci to wlasnie Aurelka ma bardzo brzydkie u stop :-( duzy jej sie faluje, nie wiem jak to opisac, a te najmniejsze sa strasznie twarde i z lekkim zoltawym nalotem :-( Pamietam, ze ja tez tak mialam jak bylam mala, i babcia zawsze mowila ze to po niej i po moim tacieAle czy trzeba cos z tym robic?