Aga zdrowka dla Antosia.Oby mu szybko przeszlo. Fajnie, ze zeby zdrowe. Ja mam na pewno cos do zrobienia, musze isc do dentysty jak bede w PL.
Katrina a health visitor nie mowila czemu taka kontrole przeprowadzaja? Pytania przypominaja te z kwestionariusza CHAT majacego wykluczyc prawdopodobienstwo autyzmu u malych dzieci.
Macku,
Josie ciekawa jestem tych Waszych brzuchow. Fajnie, ze spotkanie udane
Kasienka kiedys na pewno sie wyspisz

Mam nadzieje, ze jak najszybciej.
Alijenka no to nieciekawie. Ta dieta to jednak duze obciazenie dla organizmu. Moze sprobuj 1400-1500 kalorii?
Polaa ciesze sie, ze urlop udany. Ale w domu zawsze najlepiej
Kasiek a to chomik spryciarz. Dobrze, ze odkryliscie co to zanim wyszlo i Was zjadlo
Bylam wczoraj na babskim wieczorze i polowe uwazam za udana

Najpierw poszlysmy do pubu z densflorem i bylo spoko. Muzyka niezbyt glosna, mozna bylo pogadac, posmiac sie. No i caly lokal pelen facetow

Pozniej jedna z nas (nie znalam tej dziewczyny wczesniej) stwierdzila, ze zmieniamy miejscowke, ona nas zaprowadzi, bo wie gdzie jest super klub. No i trafilysmy na "wiejska dyskoteke" Muzyka "umc, umc" tak glosna, ze nie slyszalysmy nawet krzyczac sobie do ucha, faceci w opietych koszulach, rozpietych na torsach, dziewczyny w miniowach trzepiace sie wokol nich prawie do rytmu

No nie moj klimat. Zwinelam sie ok polnocy. Nawet kaca nie mam