Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale na razie powstrzymuje meza przed strzyzeniem, bo w koncu mu sie wloski troche zagescily i chce zobaczyc co to z tego bedzie. w miare rowno rosna w koncu :-)
a do tego fasolke szparagowa. rano o 6 cale mleko i pozniej kaszke i jeszcze mu niania musiala dorabiac
dziewczyny slyszalyscie o czyms takim ze jak sie wraca do pracy po macierzynskim na pol etatu to za to drugie pol spedzone z dzieckiem w domu dostaje sie jakis dodatek rodzinny czy inne pieniadze od panstwa?
M
aga właśnie, ja też uważam, że córa bardziej nadwyręża budżet![]()
Oj nie do końca się z tym mogę zgodzićdziewczynka = nadwyręzony budżet domowy.
ale na pewno dla dziewczynek jest wiekszy wybor w sklepach i latwiej cos znalezc. 
tlumacze to sobie ze on ma po prostu piekna buzie i dlugie rzesy hahahah edek:
Chwalę się. P wczoraj w wannie sama zaśpiewała całą piosenkę Panie Janie, a dziś myjąc naczynia w zlewie cały refren 'Jagódek'. I umie też refren piosenki o pustyni...nie znam tytułu. Postaram się nagrać i wrzucić![]()

Powodzenia!Ale teraz juz ok.
musze sie przyznać ale od niedzieli odstawiłam pepsiTak to był nałóg, litrami piłam...tak jak ktos uzależniony od kawy. Ja pierwsze rano co to musiałam napisać sie pepsi
![]()

Zaaplikował sobie darmową szczepionkę ;-)ktora ostatnio pisala ze dziecko wszystko bierze do buzi?!?!?!?! dzis moj w piaskownicy cala garsc piachu sobie wpakowali najwyrazniej mu posmakowalo bo chwile pozniej wpakowal kolejna
az sie boje myslec co on tam zezarl z tym piaskiem....
Może podjada ślimaki, gdy nie widzisz ;-)Jak NataszkaJak P chwaliłam, że je dużo i wszystko to od dwóch dni pauza - na wszystko.

dziewczyny slyszalyscie o czyms takim ze jak sie wraca do pracy po macierzynskim na pol etatu to za to drugie pol spedzone z dzieckiem w domu dostaje sie jakis dodatek rodzinny czy inne pieniadze od panstwa?
Ale by było całkiem sympatycznie ;-)