reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

aronia nie mam pojecia co Twoj dziec chcial powiedziec??? fajnie wam non stop cos soie w waszej okolicy dzieje, u nas totalne nudy

aylin fajny pomysl z
tym haloween

aga mysle ze u was to juz sandaly 'przejda' , bo u nas to jeszcze za zimno, chociaz juz widzialam dorosle panie w klapkach, sandalach. Mati narazie chodzi w polbutach z wywietrznikami, lub w adidasach/trampkach

josie dobrze ze maz pomyslal i zatrudnil pania
i masz racje co sie odwlecze to nie uciecze:p
W pelnie pasozyty lepiej wykryc, bo skladaja jaja, no przynajmniej tak czytalam.

pola ja juz chyba nigdy nie beda miala posprzatanego mieszkania na blysk, nie da sie z tymi moimi tajfunami.
dobrze ze czujesz sie lepie

reklama
Josie dzieki ale ja czasami przesadzam i mam wyrzuty sumienia, ze zamiast spędzić czas z chłopakami to wysyłam ich z tata na spacer a ja sprzatam :zawstydzona/y:
Ale w sumie nie sa wtedy z obcym tylko z tata :-D A jak w tygodniu maz spi to wieczorami sprzatam, oczywiscie nie codziennie ale boje sie, żebym po mamie nie odziedziczyła sprzątania bo u niej to juz dosłownie choroba i niekiedy łapie sie na tym, ze robie tak jak ona i wariuje z tym sprzątaniem :zawstydzona/y: Uwielbiam porządek ale wiem, ze przy dwójce dzieci nie da sie tego tak utrzymać i juz sie z tym pogodzilam.

U nas mój mąż sprząta

ja 2 h na placu a on ogarnia teren. Przynajmniej na chwile jest pozadek... Do rana kiedy armagedon wstaje

Ostatnia edycja:
Polaa - jak ja Cie rozumiem jesli chodzi o sprzatanie. Lubie miec porzadek I jak dzieci ida spac, to staram sie dom ogarnac, zeby sie dobrze czuc. Nie warieje, ale zeby bylo w miare mozliwosci wszystko na swoim miejscu.
A co do lata.... wczoraj chodzilismy w klapkach, bo bylo lato, a dzis wrocila wiosna. Ale ma wrocic ciepelko, wiec czekam...

Kończę dzień w fatalnym nastroju. Praktycznie to pół dnia przeplakalam. Wszystko mnie dziś wkurzalo, Szymek wyprowadzał.co chwilę.z.równowagi. Chyba nigdy tyle.nie krzyczalam na niego co.dzisiaj. Nie.tylko.na.niego zresztą. Nawet psom się obrywalo fo chwilę. I jeszcze tu jakieś kropki mi się wtryniają i już mnie to irytuje.
A teraz mam wyrzuty sumienia że nie rozumiałam kiepskiego humoru Szymka......

Oby jutro było lepsze.....

Mlodak jutro bedzie lepiej ;-) Oj ja tez czasami na chlopakow krzycze a wieczorem wyrzuty straszne, pewnie nie jedna z nas tak ma czasami. Nic sie nie przejmuj...

katrina o jak miło ;-) Ja tez uwielbiam wlasnie siedzieć sobie jak w domu porządek, wtedy jakos spokojniejsza jestem :-D

Czekam na meza bo dzisiaj pojechał na 19 ale tylko na jakies szkolenie i koło 1 w nocy ma wrócić. Także jutro nie musze lecieć z chłopakami do przedszkola tylko On zaprowadzi Kubę a ja z Wojtkiem śpię ile sie da. Tylko znając Wojtusia wstanie wcześniej a jak trzeba iść do przedszkola to spi w najlepsze i budzić Go musze. Tak samo w dzien czasami, jak chce z Kuba pograć czy cos to wstanie szybko a jak gdzies mamy iść czy jechać to spi i spi. Jak na złość

Kur.... wjechalismy w sarne my ok ale drzwi kierowcy sie ledwo otwieraja. Ja pier.....

Ostatnia edycja:
Chyba nie lezy na srodku drogi maz wystawil trojkat i czekamy na policje... To sie wybralam na weekend majowy

reklama
huhuhuhu pijana jestem od wrazen! (bo przez UU nie od alkoholu :-p ) Ale impreze zaliczylismy!!!!! Zabralabym Cie mlodak z Szymkiem, na pewno mielibyscie oboje swietne nastroje!! :tak:A co powiedzial moj jak zobaczyl diabla? Pokazal paluszkiem i orzekl "pan" :-) A teraz ide spac, nie mam teraz sily Was doczytac ani wiecej opowiadac :rofl2:

Do góry