reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wg mojej prognozy miało dziś nie padać - i co? Całe pranie mam zalane!!! Kuźwa.

aylin super! Też myśleliśmy o Chorwacji w czerwcu gdyby Turcja nie wypaliła;-) Patrz, ja będę zaraz po wakacjach i usychać tu we wrześniu a ty wtedy będziesz się wczasować. Mój zawsze kolega robił tak, że jechał na tydzień w czerwcu i tydzień we wrześniu:D

I jakie tu zbiorowe wyjście do zoo...:D

reklama
Josie a moze ja podjade ? hehe jak Kuba bedzie mial na popoludnie to mu zakosze samochod niech sobie autobusem jedzie ... przywioze Ci laktator od razu... a no i ja mam wolna gondolke :D moge Cie powozic :p

Aylin​ to daj znac jak bedziecie jechac

Andzia to zbierajcie sie :D

Kasiek moze przejdzie ... w krakowie juz slonce ;)

my w niedziele chrzest a prognozy pogody co i rusz sie zmieniaja ... najpierw slonce potem niby przelotne male potem przelotne wieksze potem deszczowo a dzisiaj widze ze tak porzadnie burzowo ... jedynie temp se nie zmienia min 22... ale za dwa dni i to sie moze zmienic ... jeszcze sie okaze ze jakis kombinezon bede musiala zakladac malej

Ostatnia edycja:
Kasienka jak chcesz to jak najbardziej zapraszam, tylko ogarniesz dwojke na taka wycieczke? :)
Powodzenia na chrzcinach, w krakowie robicie czy wyjazdowo?

Josie w krakowie a dokladniej w modlnicy :) a moze poniedzialek bo Kuba w domu bedzie to zabiore po prostu samochod :p my tylko becikowe bedziemy zalatwiac i jestem wolna :)

Kasieńka - dziekuje ;) i za uswiadomienie ze memu dziecku stopa w ciagu tygodnia urosła. Najweselej ze odebrałam buty wlasnie od kolezanki. Specjalnie mi ze sklepu drugiego przywiozła dziś. I co?? na styk. jutro jade do niej oddac i moze bedzie miała 23 rozmiar....a tydzien temu mierzylam i miała prawie centymetr zapasu....

tak, te.

muńka mierzyłam te pierwsze. Numeracja zawyżona, bo na P dobre były 25. Ale one tak miękkie że zastanawiałam się czy to nie kapcie, bo czuć wszystko pod stopą jak w tych skórzanych paputkach...co myślisz?

dokładnie, numeracja zaniżona, bo 25 powinny być o wiele większe. Gabi nosi obecnie 23, a ja kupiłam na oko 25, bo jakoś mi się małe wydawały i trafiłam. To nie są kapcie ;-) Na drogę wyłożoną kamieniami może i bym jej w nich nie puściła, ale na plac zabaw, bieganie po trawie uważam, że są super. Przyglądałam się, jak pracuje Gabi stopa w nich i wszystkie ruchy są nieograniczone. Normalnie mam ochotę kupić jej wszystkie numery w górę :-D:-D

Wg mojej prognozy miało dziś nie padać - i co? Całe pranie mam zalane!!! Kuźwa.

ja za to słyszałam, że w całym kraju dziś miało padać :-)

Pamiętajcie dziewczyny, że tak, jak Kasiekz napisała - numery tych giętkich skórzanych butków są zaniżone i 25 wypada na 23.

Aylin - ja póki co nie wybieram się do Decathlonu.

muńka no a ja mierzyłam je 3 mies. temu więc teraz będę musiała wziąć 26:D Heh, dobrze wiedzieć - dzięki za recenzję!;-)

my po placu zabaw i lodach. bosche jak fajnie tak siedzieć, pic kawkę na luzie a dziecko siedzi po drugiej stornie fotela w kawiarni i je sobie loda obserwując ludzi. i dogadać się normalnie można. cudowny okres, już takie te dzieci kumate;-)
20140508_172900.jpg

Załączniki

• 20140508_172900.jpg
    20140508_172900.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Aylin - mojemu Kubie tak urosla ale w ciagu 2-3 tyg.

no ale w tydzien??? NByłam razem z mezem i mierzylismy jej buty w sklepie. Tylko dlatego nie kupiłam ze mi sie nie podobaly te 22 co były.... i cale szczęście jak widac. Praktycznie przeskoczyla mi rozmiar jeden.

A i moja córka nie dorosła jeszcze do seów pleśniowych... kupiłam sobie brie. A ze ona musi spróbowac to co my to chwyciła ze sołu. Po raz pierwszy widziałm u mojego dziecka odruch wymiotny :p w sumie to bardzo dobrze bo nie sa wskazane dla 2 latków

Do góry