reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Nie nadrobię, bo idę prasować :) dziś byłam w tkmaxx po prezent dla córeczki przyjaciółki i powiem Wam, ze już mam dosyć tych komuni, urodzin, chrztów itp. :D no i przy okazji kupiłam prezent Antosiowi na urodzinki :) miała być ciastolina, a będzie wymarzony wózek dla misiów :D

josie tam gdzie było stromo i bez zabezpieczeń to nie puszczałam jej samej, więc w tuli na plecach, ale jak spała to z przodu, bo jakoś bardziej komfortowo się czułam;) Wózek nie nadawał się na wyprawy, bo w większości chodziliśmy po jakiś skałach, schodach, tunelach itp.

wow kasiekz - wyczynowcy z Was :-) Fakt, nie pomyslalam, ze przeciez Twoja Pola taka grzeczna :-p Ona by sie sprawila i w domku bez zabezpieczen ;-)

josie - masz super figure! I to po dwoch ciazach :szok:

Munka - takimi zdaniami Twoja juz zasuwa? :szok:

Widze, ze dzis wieczorkiem na bb mozna w roznorakie kompleksy wpasc :rofl2:

Weza wstawilam dla kuszenia Aylin :-p:-)

Kasiek pytam bo tez mam tule ale juz o niej zapomnielismy rok temu :) teraz na franka czeka az troche podrosnie, juz nie moge sie doczekac noszenia

Aronia dzieki:) ten brzuch jak w 4 miesiacu ciazy mi niestety dlugo zostanie bo mam rozejscie miesni brzucha wiec az tak kolorowo nie jest:) ale ogolnie w ciazy przytylam 17 kg a zostalo mi 7 teraz:)

Hej
Ja tak na szybko, zaraz muszę się szykować bo do miasta wyruszam (autem, nie rowerem:-p)

Aronia naprawdę zazdroszczę Wam tylu atrakcji koło siebie.

Muńka Gabi mądra dziewuszka:tak: u nas też coraz lepiej ze zdaniami

Kasiek ale Pola jest słodka:-)

Aga fajnie, że masz już prezent dla A. Młody też lubi wozić lale/misie w wózku. My już zamówiliśmy na prezent traktor na pedała z przyczepką

Josie ja tam nie widzę tych 7kg co niby Ci zostało

Kasia.natka wszystkiego najlepszego dla Dominiki
Zobacz załącznik 627796

Wczoraj znajomy kosił trawę na łące i młody miał frajdę bo go kolega przewiózł traktorem. A, że to teraz jego ulubione pojazdy, dzieć wniebowzięty:-D
IMG_3793.jpg

Załączniki

• IMG_3793.jpg
    IMG_3793.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 43
helloooo

Przepraszam za ostatnia nieaktywność ale jakos mało zoorganizowana jestem. Tj chyba w ogóle.....

Aronia - tak myslałam ze to podemnia :p

Kasiek - ja sie własnie zastanawiałam czy brac na zachodnie rubieże mintaja lub chuste. I chyba wezme. Zobacze czy młoda da sie w nia wsadzić jeszcze.

Dominiczko :) setki miki1-279x300.jpg

Załączniki

• miki1-279x300.jpg
    miki1-279x300.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama
ojejku dziewczyny ale mi się miło zrobiło jak tu weszłam i zobaczyłam już życzonka dla Misi :zawstydzona/y:
dziękujemy :*

podczytuję was codziennie ale jakoś weny brak...

Do góry