kasia.natka
Fanka BB :)
aga głowa do góry 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i jeszcze bym mu powiedziala, ze skoro sie nie interesuje mna i dzieckiem to niech sobie sam radzi!!!
a co
Podczas naszych poczatkow z Pe kiedy nie odzywal sie przez kilka dni postanowilam, ze ja tez sie odetne od swiata na kilka dni, tak wiec wylaczylam tel na 3 dni a biedak wydzwanial po mojej rodzinie i pytal sie czy wiedza co sie ze mna dzieje
Sukienki duzo nie waza - na pewno by zmiescila. A jesli nie to mogla wywalic te co na aukcje wiezie
A jakbys chciala paczka wyslac to duzo kosztuje? Moze niech mama Pe Ci przesle - laski bez.
a wczoraj płakał, wyrywał się i K. musiał go trzymać
może taka rozłąka dobrze Wam zrobi, przemyślicie wszystko na spokojnie...
zaakcentujesz cos nie tak, albo sformulujesz nie tak zdanie i od razu obraza majestatu...... Wogole po tej rozmowie telefonicznej napisala do mnie ze sobie nie zyczy aby wiecej do niej dzwonila mama Pe, i ze to jest jej holiday i ze ona decyduje co zabierze, bo to ona odklada na bilety, nikt jej za to nie placi!!!!
normalnie kocham ja bo to moja siostra ale jej myslenie powala mnie na kolana 

i ryczy, albo mialcze a ja wtedy trace cierpliwosc 
a opiekunka twierdzi, ze jej bez problemu udalo sie zakropic 
Jak my sobie z tym radzimy? Po pierwsze nasze mieszkanie tonie w bajzlu. Rozrzucil to lezy... Tydzien, dwa, cztery... Oszalalabym, gdyby mialo byc na tip top. Teraz jestem w stresie, bo bede miala w domu "inspekcje" i musze jakos ten chaos choc minimalnie zatuszowac
No i oczywiscie lista popsutych gratow jest dluga. Teraz hitem sa lozyska kulkowe... i juz kuleczki turlaja sie po mieszkaniu a te lozyska sa sluzbowe m
Po drugie jestem non stop w poszukiwaniu fajnych imprez. Wlasnie wrocilismy z Dnia Rodziny w pobliskim przedszkolu. Wstep 4zl od dziecka (dorosli gratis :-) a kazdy bilet wstepu to wygrany los na loterii) a atrakcji tyle, ze nasz jak w rauszu biegal. Byla straz pozarna, karuzela, rozne stoiska a przede wszystkim zabwki zabawki zabawki, domki, mostki, tunele. Swietnie to zorganizowali! Gdybysmy mieli siedziec w domu we dwoje to szybko rejestrowalabym sie do psychiatry
Nie dziwie Ci sie wiec, ze bzikujesz. Ale zamiast szukac powodow, zeby nigdzie nie isc/jechac, szukaj sposobow, by jednak cos zorganizowac. Potrzebujecie tego obie. Pilnie 
W imie czego masz siedziec sama w domu? I tak jest obrazony i tak. To mu pokaz, ze i bez niego sobie poradzisz. Nie musisz sie przeistaczac w wojujaca feministke ale jak mu pokazesz, ze bez niego nie zginiesz, to nabierze do Ciebie wiecej szacunku. Ty sobie odpoczniesz, dziec sie wybawi. Same zalety, zadnych wad. Wio do kolezanki! :-)