Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
z sikaniem u nas też nie ciekawie. Tzn raczej postepów zero.
Muńka dawaj przepis skoro tak zachwalasz
Alijenka - fajne łóżeczko. U mnie tylko w gre białe lub zielone wchodzi
A i jeszcze jedno - mozesz domek z ścianką do wspinaczki zamawiać.... moja radzi sobie doskonale na ekspozycyjnym w praktikerze jak cos to mam filmik ;p
Josie biedny jasiek. Dzieci po narokozie tak się zachowują. Ja Adriana trzymałam na rękach a on krzyczał ze chce do mamy.
Munka super z tym smokiem. Atarte tez bym zjadła.
Aga to Ci przyjaciół ka humor trochę poprawi.
Coś jeszcze chciałam ale zapomniałam
Adi leży kolo mnie i śpiewa piosenkę z Bolka i lolka. Wyspał sięppopołudniu i teraz mnie męczy.
Gastro nie jest takie straszne
Doktor po włożeniu rurki do żołądka stwierdził że mam kłopoty no i na pewno mam tą bakterie. Reszty dowiem się po weekendzie, co, jak. , i z czym. ;/
My po bilansie 15,4kg i 91cm, według lekarki super zbudowany facecik, a i powiedziała, ze stopy (nogi) ma super jak na swój wiek, ze większość dzieci które przychodzą nie mają takich. A i mamy skierowanie do laryngologa i pulmonologa.