reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

łooł taka fajna pogoda to wszystkie na dworze siedzą a nie na bb :-)

My też przyszliśmy dopiero do domu bo mały padnięty. Spał dzisiaj do 7 a już od 8.30 na dworze byliśmy, a on cały czas na szybkich obrotach :-)

Mały dzisiaj przespał całą noc, aż się obudziłam o 3 i patrzyłam czy on w ogóle tam jest hehe, ale spał słodko.
Wieczorkiem mężuś przyjeżdża :-) nawet się cieszę :D:D

agaundpestka ale masz facecika supernackiego :-) Mój to ma dopiero 13 kg i 90 cm. No, ale my na bilans dopiero w sierpniu bo tak nam kazali, to może dojdziemy do wagi co p. Doktor nie będzie narzekać.

Spadam coś porobić :-)

Miłego dnia dziewczyny :-*

reklama
Andzia wspolczuje ale dobrze ze zdiagnozuja, bedzie wiadomo jak leczyc

Aga szkoda pokoiku Antka :/ fajnie ze kolezanka przyjezdza rozerwiesz sie... ja to marze o takich odwiedzinach teraz!!!!

u nas z nauka sikania czekalam na ten zabieg zeby nie robic mu wiekszej traumy jeszcze, ale juz moglabym dawno zaczac bo on robi siku w pieluszke i mowi ooo, siusiu! wiec czuje. jak tylko sie wygoi to zaczynamy. kupa na sedes juz od dawna choc czasem po spaniu zdarzy sie do pamka

janek sie w miare trzyma, ma napady bolu raz na czas, i strasznie placze ale tylko chwilke na szczescie. ma cewnik wiec przechlapane, utrzymujemy go na kanapie dzieki bajkom. do jutra musimy przezyc judtro wizyta kontrolna i sciagna mu cewnik. nie wiem tylko jak to z kupa bedzie bo w koncu bedzie musial zrobic a nie powinien do pampersa zeby nie zabrudzic opatrunku. jeszcze nawet nie wiem jak tow srodku wyglada bo pampersa nie sciagnelismy (sika do cewnika)

Przyszliśmy do domu bo na dworze nie można wyrobić taka gorączka.

Aga wow, ale z Antka duży chłopczyk :) koleżanka już zawitała?

Mooni mój też na wysokich obrotach ;) nie raz się śmieję, że ma motorek w d*pce

Josie biedny Jasiu, musi się tak męczyć, całuski dla niego

Asik koleżanki jeszcze nie ma, ale już dojeżdża do miasta :) zrobiłam tarte z mascarpone truskawkami i malinami :) <dieta> :szok:

Dobrze, ze Antek tez z tych dzieci na wysokich obrotach cały czas biega, a teraz dodatkowo nie rozstaje się, ze swoim rowerkiem :) no i ja wracam do jazdy, bo ostatnio jakieś krótkie trasy były, wiec wczoraj zaczęłam nadrabianie i 18km zrobiliśmy :)

Josie buziaki dla Jaska!! A co do pokoiku to żal wiadomo, ale ja sobie nie wyobrażam z nimi mieszkania :/ może zrobię się zołzą i szybko się wyniosą :D

Padam na twarz. Najpierw porządki w ogrodzie, a P w tym czasie bawiła się rodziną dżdżownic. Nawet po nogach jej pełzały! Bleee...tego po mnie nie odziedziczyła:p Poza tym 2 godz. pompowałam basen!! W końcu udało się i jutro też tam wlezę;)

My z sikaniem to pełen postęp. W dzień zero pieluch. Siku każde na nocnik, no zdarzy się jeszcze raz-dwa na tydzień posikać trochę (za późno zawoła, a potem kończy na nocniku. U nas była niespodzianka. 3 miechy temu P zrobiła kupę w pampka, ściągnęłam i nim założyłam nowego zawołała że chce siku. Oczy mi wyszły, a ona od tamtej pory wołała;) Chyba na każdego przyjdzie taki etap.

aga
wg mnie wygląda na więcej niż 91cm! Super chłopak, w końcu mój zięciu:p Trzeba się kiedyś w końcu spotkać to te kaszki ci dam jeśli jeszcze pamiętasz i chcesz?:D

josie oj z cewnikiem bidulek! Dobrze, że tylko do jutra. Na szczęście malutki i nie będzie pamiętał!

reszty nie pamiętam...mózg mi dziś wyparował, a jutro jeszcze cieplej...

wrocilismy. Wyjazd na 4 dni a mam wrazenie, jakby mnie 2 tygodnie nie bylo. Niby 4 godziny jazdy a czuje sie, jakbysmy odbyli podroz dookola swiata. Niby tylko 2 wojewodztwa dalej a jakby inna rzeczywistosc - inna architektura, inna mentalnosc, inne problemy i... inna fauna. Przez 4 dni ani jednego komara :-) i kilkanascie kleszczy, w tym 1 u mnie (m tak go umiejetnie wyciagal, ze mi haki zostaly w skorze i teraz bede czekac az mi "wyropieja" :wściekła/y:) i jednen na dzieciu (ale dziec sam go znalazl zanim sie wbil ale z niego dumna bylam :-)) Teraz jak wysiadalismy z pociagu w ciagu 2 minut przeladunku do auta nalecialo 10 komarow i zasolily nam 4 uzadlenia (3 mnie, 1 dzieciowi) - dzicz normalnie. Czeka na mnie gora obfajdanych ubranek do prania, full rzeczy do nadrabiania a zrobilo sie ponad 30st, wiec nie wiem, w jakim tempie ja to zrobie :-pWy za to naprodukowalyscie 10stron, watpie, czy nadrobie, wiec jesli bylo cos istotnego to prosze dac znac :tak:

Edek: strasznie duzo statystyk Wam podalam, tak jakos wyszlo :rofl2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nareszcie mam koniec brukowania :-D:-D:-D:-D ale fot nie zdążyłam zrobić padam na ryj

zaza
to ta firma trzeba do nich dzwonić gdzie oni wysyłają bo ja kupowałam to przez telefon i maila
Łóżko sosnowe Mikołaj 160 - ArBox

Aylin robią i białe łóżka

Muńka gratki za smoka więc i na nią przyszła pora, a z sikaniem mamy to samo zero porozumienia i odmawia siadania na nocnik, dziś już jej pieluchy kupiłam z biedrony i mam nadzieję że staną się dla niej niewygodne

andzia jaką bakterię bo coś chyba przeoczyłam ?????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga super facecik Ci rośnie, zazdroszczę! też chciałam mieć syna no ale córcia też fajna jest :-):-):-)

mooni moja dziś pospała do 24 w nowym łóżku i kazała się wziąć do mnie ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh już mam dość :-:)-:)-(, i też kiedyś moja całe noce spała u siebie aż wstawałam sprawdzać czy oddycha :-):-)

josie biedny Jasiu :-:)-:)-(

kasiek ja nawet jeszcze nie rozłożyłam dużego basenu nie mam kiedy normalnie ciągle coś, a porządki na ogrodzie znowu mi się zaczynają :-:)-:)-(
Aga, kasiek może uda Wam się przyjechać do mnie w tygodniu ???????????

aronia upssssssss z tym kleszczem :-:)-(, obserwuj miejsce dobrze aby się nic nie zrobiło

Witam.

josie ależ mi żal Jasia ale będzie dobrze. Szybko zapomni. Buziak dla Niego.

munka gratulacje dla Gabi, my jeszcze mamy smoka do spania niestety ale daje mu czas do końca lipca i nie ma zmiłuj sie :)

Aga oj szkoda tego pokoiku i wcale sie nie dziwie ze jesteś przez to zdołowana, bądź zołzą tak jak piszesz ;-)

Andzia dużo spóźnione ale szczere zyczenia urodzinowe dla Małego, nie miałam jak napisać a On chyba był ostatni. Dużo Zdrowka

Alijenka łóżko super :)

No i tyle co pamietam, postaram sie częściej wpadać

reklama
aronia ja miałam do ciebie istotne pytanie:D Najpierw fajowo, że wypad udany. Dwa znasz eko sposób na mszyce? Czy to białe na iglakach to też mszyce czy jakaś pozostałość po nich?:D Szare mydło i ludwik nie zadziałały:/ Może akurat ty wiesz:p

alijenka gratki zakończenia brukowania! Jestem za, bardzo chętnie wpadnę! Ja was do siebie zaproszę jak P się opanuje, bo póki co wszystkie zabawki są jej i boję się, że non stop ryczałaby i aferowała się.

andzia
będzie dobrze! A i właśnie co za bakteria...ta helikobakter?

Do góry