reklama

Czerwiec 2012

Kasiek ale super niezpodzianka:)
Asik u nas to samo bylo najpierw jaska rozlozylo pozniej mnie a dzis meza.

Janek dzis po dwoch tygodniach glodowania przez te choroby dostal takiego apetytu ze tylko patrzylam kiedy rzygnie, nie wiem gdzie on to wzystko pomiescil i jeszcze takie miksy smakowe robil ze szok! Ale juz spi 2h i wyglada na to ze jakos sie wszystko przyjelo:)

Bylam dzis na zakupach z frankiem, wzielam go do chusty i nawet sprawnie nam poszlo bo spal i nie marudzil:) kupilam jankowi w zarze 3 pary spodni rozmiar 2-3lata i co, wzzystkie do wymiany bo on sie nimi 2x w pasie moze owinac... Mam nadzieje ze 18-24 nie beda za krotkie bo fajne te spodenki

reklama
Polaa - jedziemy, jeszcze nie wiem gdzie ale na urlop. Jakiegos lasta bedziemy szukać. A po 12 dlatego ze 11 mam to nieszczęsne wesele na które wcale mi sie nie spieszy

aylin a macie jakiś kierunek upatrzony?

A mi dziś dziecko sprzedało plan! Wstała i pakuje misie bo mówi że nad morze jedziemy i będzie z nimi budować zamek w piasku:D Pytam, czy jej tak tata powiedział...no i go sprzedała. Ale udam, że nie wiem:ppp

Asik zdrówka dla Was, aby szybko przeszło.

Pola udanej imprezy urodzinowej.

Kasiek ale Wam fajnie. Jakoś mojemu P. ciężko przychodzą taki pomysły do głowy.:(

Aylin my tez myślimy o jakimś wyjeździe w październiku ale pod koniec bo Paula ma wtedy tydzień wolnego w szkole. I tez już nie mogę sie doczekać.

Hej dziewczyny!

Melduję, że żyjemy!

U nas po staremu, młody też ok także spoko.

Asik zdrówka :-) Oby jakoś przeszły te objawy!

Kasiek no zazdroszcze Ci męża... Mój to nic wymyślić nie umie! Nawet prezentu na urodziny! A co dopiero wakacje :-)

Josie widzę, że sobie świetnie radzisz z chłopaczkami...:-)

Miłego dzionka babeczki :-*

reklama
Hej

ja też chcę gdzieś jechać Bu uuu. ...ale nie mam już urlopu;(

Mati ma rozwolnienie, wiec siedzimy w domu.
Poza tym dalej smaka i zaczyna kaszlec.

Mooni zaglądaj częściej

kasiek dobrze ze Pola sie wygadala. Będziesz mogła się lepiej na wyjazd przygotować.

Polaa udanej imprezki, oby niespodzianka się udała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry