reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Munka zdrowka dla malej! Z tym pociągniem musialo slodko wygladac:)

Taaak jestem za spotkankiem:)! Tylko bede miec straszny ten nastepny tydzien bo organizujemy mamy 50-tke, mam pelno spotkan w zwiazku ze swoimi urodzinami...licze ze jakos sie zgramy!

Aylin zdrowka...bez choróbsk!

Polaa super wyprawa do Paryza! Gratki ze spi w duzym lozku, my w listopadzie planujemy taki zabieg:)

Aga zdrowka i dla was...ciągle polecam wam mega dawki wit.C. Nie wg opakowania ale 4-5razy wiecej. Wysikacie a wyzdrowiejecie;p Patrz...ja 30lat nawet przeziebiona nie bylam:)

Wlasnie wstalysmy i trzeba wyjsc a tu 15C i ciemno...az sie odchciewa.

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek no u nas też się własnie ciemno zrobiło na maksa :-:)-(, może uda nam się zgrać z Muńką

Aga tak jak kasiek pisze mega dawki wit C ja swojej podaję jak jest przeziębiona 2 razy po 10 kropli cebionu

polaa jak ja tęsknię za Paryżem ehhhhhhhhhhhhhhhhhh :-:)-:)-(

Hejka,

Aylin zdrówka i super że u lekarza wsio ok.

Kasiek fajne te tańce. Mój Sz. byłby zachwycony bo dla niego im więcej ruchu i tarzania tym fajniej.

Aga widzę, że cebula nie przejdzie u Ciebie to może syrop prawoślazowy? Daj znać jak Antek w kinie.

Muńka zdrówka dla Gabi. A co do wyników to może zadzwoń do przychodni i zapytaj przez tel. lekarkę. U nas można tak było nieraz robić.

Pola byliśmy z Paulą w Paryżu jak miała 5 lat. Oczywiście koniecznie musieliśmy zaliczyć Disneyland i Park Asterixa. Zabawa przednia nawet dla starego:tak:. W parku Disneya byliśmy dwa dni i tak z mało aby wszystko zaliczyć. Ale warto, było super. A co do łóżeczka to bardzo fajne. Właśnie jestem na etapie zmiany łóżka dla Szymka. Jeśli możesz napisz proszę gdzie kupowaliście i jakie ma wymiary.

Na razie tyle bo lecę po Paulę do szkoły.

Hej :-)

meldujemy się tym razem bo niezbyt długiej nieobecności :tak: i mam nadzieje już być na bieżąco :-)

aylin zdrówka

muńka zdrówka dla Gabi

aga , kasiekz zazdroszczę zajęć dla maluchów , u mnie na za......piu nic nie organizują :-(

myśmy w miniony tydzień wybyli nad morze , pogoda udana , Wik na jodowany :-) tylko piachu pełno zostało :tak:

a to mój potworek :-)
CAM00525.jpgCAM00541.jpg

Załączniki

• CAM00525.jpg
    CAM00525.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 44
  • CAM00541.jpg
    CAM00541.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 43
Ach moja kumpela urodziła córę. W terminie a młoda tylko 2600, chyba taki jej urok. Całą ciążę chudła zamiast tyć;) A to kanapowiec był, który obrósł tłuszczykiem. Więc akurat jej ciąża służyła;p

Ja jutro do gina idę, bo wkurza mnie że nagle czuję mega słabo ruchy. I od dwóch dni nic nie robię, leżę i pachnę...a zaczęły mi się skurcze zbyt częste jak na mój gust.

sylka polaa
aj zwiedziłabym sobie taki Disney Park w Paryżu...oczywiście bez brzucha, więc za jakieś 3 lata:/Fajowo!

kifsi
młody boski!

Kasiek hmmm a ty gatunek zmieniłaś:) bo u slonic wiem ze ciaza trwa 2 lata u cxlowiekow 9 msc wiec skąd ci 3 lata wyszly:)

Kifsi jak sie czujesz? Wiesz juz co będzie?

kifsi u mnie też nic ciekawego nie organizują, a jak już coś robią to na taką godzinę że masakra albo 8 rano albo 19 wieczorem
Super pogodę mieliście nad morzem :-)

kasiek ja też w terminie urodziłam i mała ważyła 2800, a niby miała ważyć 3200 - 3500

Dziś się uśmiałam z małej bo wyciągnęła stary materac z łóżeczka na, którym sobie siedziała, a potem zachciało jej się na nim skakać ale nie mogła sobie poradzić z jego ułożeniem na podłodze i tak mówiła do niego - ja chcę tylko kakac, ja chce tylko kakac no ja chce tylko kakac kuwa !!!! :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry