Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też czuję od jakiegoś tygodnia takie jakby napinanie brzucha od środka. Strasznie dziwne uczucie. Zupełnie bezbolesne. I wtedy ten brzuch taki większy się robi, a po kilku chwilach wraca do normalności.
Ja już od połowy listopada śmigam w portkach ciążowych. Znacznie wygodniejsze bo nic nie ciśnie w brzuch, a że trochę z tyłka spadają to szczegół. W normalne spodnie wchodzę bez problemu, ale nie ma szans na zasunięcie suwaka i zapięcie guzika, więc spodnie poprałam, uprasowałam i teraz leżą i czekają na moje lepsze dni![]()
kamilka, niestety aktualnie moge sie obejsc smakiem, bo leze plackiem![]()
co do wlasnego wykonania, to kury sa![]()
ale z wloszczyzna gorzej, ewentualnie seler naciowy zamiast korzania, nie znaja tu korzenia pietruszkia i koncentraty jakies inne
Czasem probuje, ale to nie to samo niestety
goldenlucy- gratulacjeeeee na taka wiesc czekalam!
miki, nie przejmuj sie, mi sie wydaje, ze to takze zalezy od wielkosci szkrabow? dziewczyny pisaly, ze do 3jest jak najbardziej w normie
Lubię gotować 

czesc dizewczynki
ja na chwilke z pracy się zalogowałam, ale nie mogłam wytrzymać
dostałam wyniki Pappa - pani doktor dzwoniła i są OKHUUURRRAAA....najlepszy prezent świąteczny
buziaki

, do tego szaszlyki i salate- ale to nie jest tooo
co prawda nie bedzie to pomidorowa 

czesc dizewczynki
ja na chwilke z pracy się zalogowałam, ale nie mogłam wytrzymać
dostałam wyniki Pappa - pani doktor dzwoniła i są OKHUUURRRAAA....najlepszy prezent świąteczny
buziaki

kamilka- dziekuje, ja znow dzis paste wcinalampo tylu latach jego nagminnego jedzenia moge otwarcie powiedziec, ze absolutnie nie kreci mnie juz makaron
, do tego szaszlyki i salate- ale to nie jest tooo
czekam na przesylke od rodzinkico prawda nie bedzie to pomidorowa
ale inne polskie pysznosci
kasia580- super! ciesze sie z Toba![]()

fajnie
kamila - przydałabys mi sie teraz:-):-)
sicilpol - niech rodzinka dorzuci do paczki koncentrat pomidorowy:-)