Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

w przyszłym tygodniu:-)

super super superJa tylko na chwile wszystko superdzidzia cały czas machała rączką do mnie i babci
wszystkie pomiary w jak najlepszym porządku, kośc nosowa jest, skóra na karku też w normach
serce, nerki, po 5paluszków
Mamuśka siedziała i płakałaa no na 80% siurak
Dzieki dziewczynyteraz zmykam mamuśce pomóc troszkę
![]()
Kamila tak sobie pomyślałam, ze to nie musi być uczulenie od pieluszki tylko od majteczek. To przecież to samo miejsceJeżeli mały miał uczulenie na proszki, to zmień proszek do prania bielizny, bo dziwne zeby nagle dostal uczulenia od pieluszki w której kiedyś non-stop śmigał
Aga fajne są takie powroty do domu. Wszystko jakieś piękniejsze jest, oby na usg też pięknie było
Ja? Sama nie wiem, czuje się dobrze ale kłucia i ciągnięcia dalej czuję (jak się ruszam). NIe wiem jak powinien zadziałać duphaston w tym wypadku. Wcześniej brałam go na podtrzymanie jak miałam krwiaka, a teraz..?
Witam i ja z Polski krainy cudów
u mnie pachnie od rana, nie pamiętam kto pytał, ale imprezkę mam w domu przychodzi paru znajomych, a wszystko mamusia szykowała, nawet mi tort zrobiłaa co lepsze pokój pomalowała, abym miała przyjemniej jak przyjezdzam na te pare dni
No nic teraz się szykuje i ruszam na usg :-)
byleby szybko wyszla i na swieta byla juz z rodzinka i nami 
Wow, ja sie troszke boje ruchow...czasem mam takie uczucie falowania jelita trudno to opisac. Nie mialam tak nigdy wczesniej. Jednak tlumacze sobie że to za szybko na czucie