Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Avo - pisałaś, ze masz silne migreny z aurą, co na to bierzesz?
Tak zapobiegawczo i w razie ataku???
Avo - pisałaś, ze masz silne migreny z aurą, co na to bierzesz?
Tak zapobiegawczo i w razie ataku???
Kazdy ma inne ataki, inaczej je przechodzi i inne leki pomagają. Ja mam takie bóle,ze czasem wymiotuje z bólu głowy
Najgorsze jest to, ze nigdy nie wiadomo kiedy człowieka złapie - paskudna choroba, ja atak migreny miałam nawet w dzien ślubu
Dla mnie przecudownym lekiem jest MIGPRIV - TYLKO TO MI POMAGA!!! To saszetka, która sie rozpuszcza i pije. Do tego ketonal i spac, po godzinie jest po aurze
Zapobiegawczo biorę divascan (teraz pauza), ale moja kumpela bardziej sobie chwali propanananol - jakos tak.
aura - to ubytki w polu widzenia, pojawienie się tzw mroczków, nic wtedy nie widac na oczy tylko światło ktore okropnie razi. Porównałabym to do stanu jak człowiek za dłuuuugo patrzy na żarówkę i az go to przymroczy i nic nie widzi.. Do tego okropny ból skronia co to ta aura??
A najgorsze jest to jak mnie swędzi noga, a nie mogę jej podrapać, bo każde dotknięcie sprawia ból, albo poprostu drapać mogłabym do krwi, a czucia brak. Lekarz po rezonansie powiedział, ze na starość czeka mnie operacja- bo przepuklina kręgosłupa nie uniknięcia :/ na razie musze zagryzać kołdrę zębami i wytrzymać te pare miesięcy jeszcze.aga
paradoksalnie pociesza mnie to co piszesz, bo przynajmniej wiem, skąd to drętwienie o co to chodzi, dzięki!