Cosya
Fanka BB :)
Hehehe, to niestety prawda... Musimy być czujne:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na początek, to zamierzam chustosić...prawda jest taka (bolesna), że ja nienawidzę spacerów więc moje dziecko w okresie jesienno-zimowym może liczyć wyłącznie na tatusia. Latem jestesmy na wsi więc cobie poradzimy, dostalismy spacerówkę ale to dopiero na sezon 2010/11 wiosna-lato.
Fiuu - ja też zamierzam chustować, ale chyba nie cały czas - nie wiem czy to mozna tak non stop trzymać malucha w chuście, ale napewno chusty są zdrowsze niż zwykle nosidełka. No i dziecko ma większe poczucie bezpieczeństwa i bliskości z rodzicami!!
Ja kupuję wózek na słuugie spacerki, bo bardzo lubię spacerować a chusty na sytuacje, gdy muszę pojechać do miasta (ja się poruszam głównie komunikacją miejską, bo nie mam prawa jazdy, więc jak auto, to tylko z Mkiem) coś załatwić, lub w miejsca mniej dostępne dla wózków, no i oczywiście żeby wyciszyć maluszka, albo przeciwkolkowo...