reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
Zobacz załącznik 260843Zobacz załącznik 260842Zobacz załącznik 260841Zobacz załącznik 260840Zobacz załącznik 260839Zobacz załącznik 260838Zobacz załącznik 260837Zobacz załącznik 260836Zobacz załącznik 260835Zobacz załącznik 260832
A to jest skromny pojazd naszego Alanka i fotelik, oba Graco.
Ten fotelik można mocować też do wózka, ale zapomniałam cyknąć fotkę.
Wózek kosztował 650 zł, a fotelik 65 zł na wiek 0-13 m-cy, potem mam z powrotem przywieźć do komisu he he:)
super- mi osobiscie b. sie podobaja te wozeczki- ja mam prawie taki sam tylko- inny wzor materialu no i bez zegarka. i jestem z niego .b zadowolona, A cena naprawde interesujaca- czy jest nowiutki czy juz uzywany- bo ze zdjec wyglada jak nowy:)))

Bombusiu suuper fura, pierwszy raz widzę takie rozwiązanie z tą gondolą, bardzo pomysłowe :tak: no i widziałam też chyba stópki twojego kochanego mężusia, chyba przejęty był jak składał pojazd :-) a co dopiero bedzie jak założysz moskitiere na łozeczko hihihih

Bombusia pierwsza furka i taki wypas???:p:p:p Już zaczynasz małego rozpuszczać hihihiih Na 18 będzie musiał być mercedes:p Świetny wózeczek - jeszcze raz gratuluję udanego zakupu...

Zobacz załącznik 260843
A to jest skromny pojazd naszego Alanka i fotelik, oba Graco.
Ten fotelik można mocować też do wózka, ale zapomniałam cyknąć fotkę.
Wózek kosztował 650 zł, a fotelik 65 zł na wiek 0-13 m-cy, potem mam z powrotem przywieźć do komisu he he:)
bombusiu wózek fajowy!, ja przy mojej Zuzi miałam ten fotelik-sprawdził się
w 100 %-jeździła w nim aż do 7 m-ca :tak:-była bardzo zadowolona- ja również :-)
a te udogodnienia: budka w dwie strony,zegarek,miejsce na butelki!- to te elementy których podejrzewam mi zabraknie w naszej "furce" :cool:!!!
GRATULUJĘ zakupu ;) i to chyba w superrrrr cenie !!!:szok:

reklama
Do góry