reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

ja z lipca jestem, ale czasem zaglądam do Was, żeby zobaczyć, jakie wózie typujecie :)
Czy tą Bexę widziałaś w sklepie? Pisałam do sprzedającego i odpisali, że nie można ich nigdzie zobaczyć i tylko sprzedaż wysyłkowa. Trochę lipa, bo nie kupię wózka bez pomacania go:-D

A witaj...u mnie w sklepie (Śląsk) był ten wózek...więc pomacałam pooglądałam różne kolorki...wszytskie części z łatwością się wpina i wypina, łatwy mechanizm składania...przecież w Wawie też gdzieś musi być sklep gdzie można go po dotykać...może akurat trafiłaś na takiego sprzedającego tylko internetowo...

reklama
pisałam do producenta konkretnie :) małpiszony. A możesz podać mi, w którym sklepie i mieście są te wózki? u nas też parę dziewczyn się zastanawiało nad bexą

Cholera dziewczyny, popatrzyłam sobie na te BEXY to przyznam, że zgłupiałam... bardzo fajne wózki w dość niedużym przedziale cenowym... do tego super design i wszystko czego potrzeba w wózku! No nie wiem teraz to jestem w kropce!

nie widziałam, jeszcze po sklepach się nie kręcę bo u mnie nie ma za bardzo, a póki co wózka do jazdy powyżej 20/h też brak więc się nigdzie nie przejadę:) koleżanek specjalnie dzieciatych też nie mam... a jak mam to mają jakieś badziewia ;/

kurde... spodobał mi się wózek http://dino.sklep.pl/nowy/coletto-a...5.html?zenid=4e48ac5f3e1d749d4c3f330cd1ae0aa8 ale cóż... niepolski producent i bym złamała swoje [postanowienia;]

Mnie wizualnie bardzo podoba się ten wózek Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (951807499) - Aukcje internetowe Allegro kolory dokładnie j13 albo j14
ale na necie nie ma zbyt wiele opinii o tym wózku, znalazłam ze trzy i akurat nie koniecznie pozytywne :dry: Tak naprawdę to o każdym wózku znajdą się opinie pozytywne i negatywne, tylko jedne są bardziej popularne i opinii jest więcej a drugie mniej ;-) Rozalka Ty pisałaś o tym wózku, że Twoja koleżanka taki ma, tak?? Opowiedz mi o nim coś jeszcze, proszę :-)

Black_Opal na temat tego wózka znalazłam tylko tyle wózek BABY ACTIVE Jet - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl ale możejeszcze poszperaj na tym gazetowym forum

Tak, czytałam to co tam jest i właśnie takie to mało przekonujące :sorry2:
Jestem gotowa poświęcić wygląd na rzecz jakości, ale denerwuje mnie, że te dwie rzeczy nie idą w parze :zawstydzona/y:

Ethele a czy Bexa ma zapięcia na rzepy czy na zatrzaski?? W tym artykule narzekają właśnie na rzepy, bo po niedługim czasie przestają trzymać :confused:
Czy na tej aukcji kolory na zdjęciach bardziej oddają te w realu??
BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (952487482) - Aukcje internetowe Allegro

Edit:
Wiecie, co teraz poczytała opinie na temat TAKO Wózek Tako Jumper X - opinie, komentarze o produkcie i też pojawiają się negatywy (np. duży problem z pompowaniem kół przednich). A jak przeczytałam, że nie można nim jeździć po lesie to aż mnie zatrzęsło - wokół mnie same lasy i kocham po nich spacerować!!

Nie wiem.... chyba tak jak z chorobami.. nie można czytać za dużo na necie :-D

No ale zaczęłam czytać jak tam opcje wózkowe na innych miesiącach naszego BB i znalazłam taki oto wpis:
"różnica w cenie x-landera 2010 a jedo fyn 4ds 2010 to dużo więcej niż 300-400 zł. Jeśli zdecydowałabyś się na zakup jedo to polecam sklep dino.sklep.pl ze względu na opcję "widziałeś ten produkt taniej?". Ja znalazłam taniej Jedo fyn 4ds (cały czas mówię oczywiście o wózku bez fotelika, sama gondola+spacerówka+dodatki które mają w standardzie typu torba na wózek) w sklepie babytop.pl (1159 zł) napisałam o tym do dino.sklep.pl a oni obniżyli mi cenę na 1000 zł :p Także zamawiam u nich jedo fyn 4ds 2010.
Ja też początkowo wahałam się między x-landerem a jedo. Jedo wygrał ze względu na większą gondolkę, na możliwość przekładania spacerówki (przodem i tyłem), no i ze względu na jednak niższą cenę. Oglądałam oba na żywo, nawet jeździłam po śniegu i jednym i drugim. Oba prowadzą się bardzo dobrze, także tu różnicy nie widziałam. Jedo wpina się łatwo ale najlepiej jak sama pojedziesz i sama ocenisz co Ci bardziej pasuje :)
Co do fotelika my kupujemy oddzielnie maxi-cosi citi (jest możliwość wpięcia do jedo) ze względu na to że planujemy za miesiąc nabyć wreszcie samochód. Dlatego zrezygnowałam z początkowej opcji zakupu Jedo 3w1 bo ich fotelik jest niestety marny..."

Zainteresowała mnie opcja tego sklepu, jak można z ceną negocjować :-D

Ostatnia edycja:
reklama
pisałam do producenta konkretnie :) małpiszony. A możesz podać mi, w którym sklepie i mieście są te wózki? u nas też parę dziewczyn się zastanawiało nad bexą
A więc tak
woj. Śląskie Będzin
ul. Piłsudskiego 83
strona sklepu Sklep z artyku�ami dla dzieci - Funny Baby - B�dzin

Black opal co do kolorów no na tej aukcji są "rzeczywistę"
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (952487431) - Aukcje internetowe Allegro
jedynie fiolet jest znacznie ciemniejszy (ładniejszy niż na tym zdjęciu)

ja zdecyduję się na zieleń...

Co do Jedo fyn, powiem szczerze, ze w normalnym, stacjonarnym sklepie zestaw z fotelikiem to koszt 1853 zł na necie można go dostać za 1600zł
Więc wątpię, że mogli by spuścić cenę aż tak nisko, chyba, że mają np na stanie jakiś kolorek, który się nie sprzedaje...jakby się dało o kupić za 1000zł to ja też bym się nie zastanawiała...

Co do pasów do na prawdę nie pamiętam...

a teraz to chyba Wam namieszam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Właśnie przeczytałam na jakimś forum, że bexa to to samo co V-TRAVEl:-)

NOWOŚĆ V-TRAVEL-OD PRODUCENTA!!BEZPOŚREDNIO (957049671) - Aukcje internetowe Allegro

Trzeba by napisać do tego producenta, bo kolorków więcej i cena niższa...
mnie jednak podoba się kolorek zielony z bexy:p

Do góry