Black_Opal na temat tego wózka znalazłam tylko tyle
wózek BABY ACTIVE Jet - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl ale możejeszcze poszperaj na tym gazetowym forum
Tak, czytałam to co tam jest i właśnie takie to mało przekonujące

Jestem gotowa poświęcić wygląd na rzecz jakości, ale denerwuje mnie, że te dwie rzeczy nie idą w parze
Ethele a czy Bexa ma zapięcia na rzepy czy na zatrzaski?? W tym artykule narzekają właśnie na rzepy, bo po niedługim czasie przestają trzymać

Czy na tej aukcji kolory na zdjęciach bardziej oddają te w realu??
BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (952487482) - Aukcje internetowe Allegro
Edit:
Wiecie, co teraz poczytała opinie na temat TAKO
Wózek Tako Jumper X - opinie, komentarze o produkcie i też pojawiają się negatywy (np. duży problem z pompowaniem kół przednich). A jak przeczytałam, że nie można nim jeździć po lesie to aż mnie zatrzęsło - wokół mnie same lasy i kocham po nich spacerować!!
Nie wiem.... chyba tak jak z chorobami.. nie można czytać za dużo na necie
No ale zaczęłam czytać jak tam opcje wózkowe na innych miesiącach naszego BB i znalazłam taki oto wpis:
"różnica w cenie x-landera 2010 a jedo fyn 4ds 2010 to dużo więcej niż 300-400 zł. Jeśli zdecydowałabyś się na zakup jedo to polecam sklep dino.sklep.pl ze względu na opcję "widziałeś ten produkt taniej?". Ja znalazłam taniej Jedo fyn 4ds (cały czas mówię oczywiście o wózku bez fotelika, sama gondola+spacerówka+dodatki które mają w standardzie typu torba na wózek) w sklepie babytop.pl (1159 zł) napisałam o tym do dino.sklep.pl a oni obniżyli mi cenę na 1000 zł

Także zamawiam u nich jedo fyn 4ds 2010.
Ja też początkowo wahałam się między x-landerem a jedo. Jedo wygrał ze względu na większą gondolkę, na możliwość przekładania spacerówki (przodem i tyłem), no i ze względu na jednak niższą cenę. Oglądałam oba na żywo, nawet jeździłam po śniegu i jednym i drugim. Oba prowadzą się bardzo dobrze, także tu różnicy nie widziałam. Jedo wpina się łatwo ale najlepiej jak sama pojedziesz i sama ocenisz co Ci bardziej pasuje
Co do fotelika my kupujemy oddzielnie maxi-cosi citi (jest możliwość wpięcia do jedo) ze względu na to że planujemy za miesiąc nabyć wreszcie samochód. Dlatego zrezygnowałam z początkowej opcji zakupu Jedo 3w1 bo ich fotelik jest niestety marny..."
Zainteresowała mnie opcja tego sklepu, jak można z ceną negocjować