reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Malagonia, Starlet świetny wybór! Wózki piękne!

Nervita - niezłe zdjątka... naprawdę potwierdzają, że gondola jest wygodna :-D

Dziś i ja zamówiłam wózeczek :-)
W sklepie w moim małym miasteczku zaproponowali mi lepszą cenę niż producent :-D Chyba sobie prawie wcale marży nie naliczyli ;-) I też wzięliśmy czarny, tylko w wersji freeline. Rozmawiałam z kilkoma mamami użytkującymi czarne wózki i każda potwierdziła, że wcale nie jest w nich gorąco. Wiecie, to jednak nie samochód z blachy która utrzymuje ciepło... :sorry2:

52kolor_164.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ojejku Black nawet nie wiesz jak mi pomogłaś :-) myślałam że tylko ja chcę czarny, w takim razie jade w tym tym albo w przyszłym tygodniu i zamawiam, tylko własnie w wersji classic, czekam na zdjątka na żywo, a właśnie widziałaś je w sklepie, bo u mnie nigdzie nie ma tych kolorków, takze kupujemy w ciemno :-) bardzo pomogłaś mi w wyborze :happy2:

http://glitery.pl/

Ostatnia edycja:
Izunia widziałamsporo kolorków Jedo na żywo i czarne też :tak: Mnie się bardzo właśnie czarne podobają! Takie są eleganckie :-p Bo te połączenia kolorów w Jedo to nie na mój gust, ale podkreślam MÓJ gust, bo każdy ma prawo do swoich upodobań :happy2:

Pajkaa no tak masz racje, ja to wogóle mam problem z tym wózkiem, jak już wybrałam model, to teraz mam problem z kolorem, przez miesiąc na 1000 procent miał być ten, teraz w głowie siedzi inny i naprawde mam już tego dosyc :wściekła/y: chyba pojade wkoncu zamówic tą furę i będzie spokój, po tym co piszesz zaczęłam sie zastanawiac czy aby własnie nie jest zbyt ciemny no ale inne sa znowusz zbyt jasne :wściekła/y: na początku miałam jeden typ ale okazało sie ze sąsiadka na moim podwórku ma taki no i zonk, nie chce kupować takiego samego :-) chcę być unikatowa :-)

tak jak mowie to jest kwestia gustu.
Malagonia, Starlet świetny wybór! Wózki piękne!

Nervita - niezłe zdjątka... naprawdę potwierdzają, że gondola jest wygodna :-D

Dziś i ja zamówiłam wózeczek :-)
W sklepie w moim małym miasteczku zaproponowali mi lepszą cenę niż producent :-D Chyba sobie prawie wcale marży nie naliczyli ;-) I też wzięliśmy czarny, tylko w wersji freeline. Rozmawiałam z kilkoma mamami użytkującymi czarne wózki i każda potwierdziła, że wcale nie jest w nich gorąco. Wiecie, to jednak nie samochód z blachy która utrzymuje ciepło... :sorry2:

Zobacz załącznik 256383

Black no pewnie bo mamyw sumie w tych wózkach nie leżą to na pewno wiedzą. Ubierz się cała na czarno w 36 stopni a potem przebierz się na biało w 36 stopni i zobaczysz jaka jest różnica :)
Ogólnie ja nie potrafię chodzić w słońcu w czarnych kolorach bo czarny przyciąga słońce tak jak biały je odbija :) No ale tak jak mówie to jest kwestia gustu - ja wolałam mieć jak najmniej czarnego, ze względu własnie na temperaturkę:)

no, ale to jest moje skromne zdanie :), ale ogólnie wózek sam w sobie jest fajny:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak jak mowie to jest kwestia gustu.

Black no pewnie bo mamy w sumie w tych wózkach nie leżą to na pewno wiedzą. Ubierz się cała na czarno w 36 stopni a potem przebierz się na biało w 36 stopni i zobaczysz jaka jest różnica :)
Ogólnie ja nie potrafię chodzić w słońcu w czarnych kolorach bo czarny przyciąga słońce tak jak biały je odbija :) No ale tak jak mówie to jest kwestia gustu - ja wolałam mieć jak najmniej czarnego, ze względu własnie na temperaturkę:)

no, ale to jest moje skromne zdanie :), ale ogólnie wózek sam w sobie jest fajny:)

Każda mama wie czy jej dziecku jest gorąco czy jest mu zimno i nie musi się do wózka kłaść...

Każda mama wie czy jej dziecku jest gorąco czy jest mu zimno i nie musi się do wózka kłaść...

Ja nie napisałam, ze matka nie wie, kiery swojemu dziecku jest ciepło tylko jakby miały leżeż w czarnym wózki kilka godzin. A zresztą nieważne.
Dla mnie wazne jest to, zeby mojemu dziecku nie bylo gorąco dlatego w moim przekonaniu wózek koloru czarnego u mnie odpadał bo skoro mnie jest w upalne dni gorąco w czarnym to nie chce go wkładać do czarnego wózka.
Poza tym ja nie lubię koloru czarnego do takich rzeczy jak wózki czy jak się idzie n na ślub bo nie się ten kolor kojarzy z pogrzebami i tak samo nie lubię czarnych aut bo tak jakby jeździć trumną. Ale to tak jak pisze jest moje zdanie każdy ma możliwość wyboru tego co mu się podoba:)

Ojojoj sie narobilo :-) Black to my chyba jakieś odmienne jesteśmy i będziemy nasze dzieci katować w upały ;-)
a tak na marginesie to znalazłam na allegro takiego facia co ma pojedyncze sztuki kolorów no i chyba zaryzykuje i wezme od niego, bo nie chciałam przez internet kupowac ale kit tam, będzie taki sam czarny tylko na gondoli ma jeszcze gruby, zielony pasek no i jest w wersji Freeline, no i ciut droższy, już nie mogę sie doczekac :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry