reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

oglądałam wózki Taco i nie było tego Warriora, ale to podobno identyczny wózek jak Jumper
ja kupie na pewno Jumpera wiec na niego jestem nastawiona jezdziłam nim wiec bardzi mi sie podoba:)
Facet w jednym sklepie polecał nam jeszcze jeden wózek wart uwagi to bexa.
WÓZEK BEXA B4 DLA DZIECI ale on kosztował 1500 zł

hmm ten wózek Bexa też nie jest zły i nie jest aż bardzo ciężki - nie mam zielonego pojęcia na czym stanie mój wybór :-p

reklama
A to mój faworyt jak narazie:)
MURANO BEBETTO WÓZEK WIELOFUNKCYJNY - DUŻY WYBÓR KOLORÓW TYLKO W BAMBINESCO.PL
choc sie jeszcze za bardzo nie intersowałam. Mogli by podac jeszcze dokładniajsze wymiary gondoli i spacerówki po złozeniu. Nie lubie bardzo przedich obrotowych kół i jak sa jeszcze miejsze o tylnich.... brrrr

ja wręcz przeciwnie nie kupiłabym teraz bez obrotowych kół super sprawa skręcasz bez problemu a nie podnosisz wózek super pojezdziłam sobie :) ale jak ktos nie lubi ja np nie widze bez pobrotowych jezdzic w sniegu i to podnosic z maluszkiem a szczegolnie, ze te kola są blokowane :)

Może masz racje ja nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie jedyne co pamietam jak mój brat był mały (a ma 8 lat wiec wcale nie tak dawno) to miał własnie w wózku takie koła obrotowe tyle żee podwójne i były straszne:no: albo sie zacinały albo jechały nie w ta strone a po piachu i sniegu to juz wogóle.....

A co dziewczyny myslicie o takich najprostszych i tym samym najtanszych wózkache np takich:
Rewelacja największe wyposażenie najtaniej !!!!! (954119574) - Aukcje internetowe Allegro

Nie każda bedzie stac na wózek za 1500zł. Cena jest duzo nizsza wiec pewnie i jakosc.... Miałyscie doczynienia z takimi wózkami?

ja nie kupię wózka, bo nie zarabiam aż tyle, żeby wydać 1,500 zl a wózek czyli tyle ile teraz mam na 2 miesiące do wydani ana przeżycie. Ja jestem zwolenniczka husto-noszenia. Ale mam wózek w zapasie- znajoma proacuje w MOPSie więc dostanę coś po kimś i po sprawie.

A co dziewczyny myslicie o takich najprostszych i tym samym najtanszych wózkache np takich:
Rewelacja największe wyposażenie najtaniej !!!!! (954119574) - Aukcje internetowe Allegro

Nie każda bedzie stac na wózek za 1500zł. Cena jest duzo nizsza wiec pewnie i jakosc.... Miałyscie doczynienia z takimi wózkami?

wiesz co nie jest zły ten wózek nie miałam z takim do czynienia ale wiem, że chcem mneij zabudowany czy jak to nazwać :-p ja odkładam pieniązki - nie idzie mi to źle. ale ostatnio przypomniało mi się, że gdzieś widziałam skarbonke z napsiem "zbieram na wózek" i chyba muszę zakupić i postawić w kuchni najbardziej odwiedzanym miejscu w domu - może ktoś sypnie pare groszy :-D

Witajcie

Jutro jadę do sklepu zobaczyć wózki...
Moje typy to jak na razie jedo fyn 4dS, ewentualnie jedo bartina...
Tako jumer x wygląda pod względem funkcyjnym ok., ale kolorystyka makabra...trochę wiejska...
bexa b4 wygląda też całkiem nieźle...
Zobaczymy co sprzedawca mi poleci...dopiero na końcu zapytam o typy...zobaczymy...

Witajcie

Tako jumer x wygląda pod względem funkcyjnym ok., ale kolorystyka makabra...trochę wiejska...
Zobaczymy co sprzedawca mi poleci...dopiero na końcu zapytam o typy...zobaczymy...

to czekam na relacje, bo mamy podobne typy :))

reklama
Może masz racje ja nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie jedyne co pamietam jak mój brat był mały (a ma 8 lat wiec wcale nie tak dawno) to miał własnie w wózku takie koła obrotowe tyle żee podwójne i były straszne:no: albo sie zacinały albo jechały nie w ta strone a po piachu i sniegu to juz wogóle.....

niestety nie znam tej wersji, ale zauważ jaki on ma cieniutki stelaż patrz tez na to, zeby Ci sie stelaż nie zlamal czasami znajdziesz wózki w fajnej cenie z dobrym stelażem :)

Witajcie

Ja powiem tak widziałam kolorystyke jumpera i mają taką game olorystyczną, ze szok ja nie umiem sie zdecydowac na kolor bo jest tego bardzo dużo. Fakt mają jakieś kółka i serduszka, ale mają tez normalną kolorystykę np czarno-zieloną, czarno-czerwony itd. Takie same jak inne firmy.
Bexe widziałam na oczy jest identyczny jak jumper kolorystykę mają bardzo ubogą a cena prawie 300 zł droższy od jumpera
Nam trzech sprzedawców zdecydowanie odradzało X-Landera z powodu malej i na dodate bardzo wyprofilowanej godnoli.

Do góry