nastazja oo to nawet nie wiedziałam, ja podobnie jak ty jak szukałam wozka to ogladałm wszystkie jakie jezdziły na drodze;p i tym sposobem ją wypatrzyłam a potem znalazłam ją u nas w komisie za chyba 350 zł w stanie idealnym więc się ani chwili nie zastanawiałam
moja Karolcia jest tak drobna ze w niej pływa, ale megaaaaa plusem Ory są pasy ktore nie są połączone z oparciem na plecki tylko znajdują sie po bokach wyglądają jak szelki dla dzieci i to sie u nas mega sprawdza bo Karola moze się nawet wychylić na maxa nie trzyma ją oparcie a jest bezpieczna.
Mam nadzieję ze będziesz zadowolona ze swojego wozeczka
ja +akurat nigdy nie przepdaam za+ quinny wg mnie mają małe i płytkie siedzisko.
Sosnowiczanka zanim się zdecydujesz na quinny przymierz Alaanka lepiej do wozka moja kuzynka go ma i mała ktora wcale nie jest największym dzieciaczkiem miała miejsca na styk. A Alanek to jednak duży chłopczyk już, więc warto zeby miał jednak wygodnie
Mam nadzieję ze będziesz zadowolona ze swojego wozeczka
Sosnowiczanka zanim się zdecydujesz na quinny przymierz Alaanka lepiej do wozka moja kuzynka go ma i mała ktora wcale nie jest największym dzieciaczkiem miała miejsca na styk. A Alanek to jednak duży chłopczyk już, więc warto zeby miał jednak wygodnie