reklama

Czy ciąża jest możliwa?

Uprawiany zawsze z dziewczyną seks w zabezpieczeniu jednak na początku tego miesiąca 2 razy w dni nieplodne uprawialismy seks bez prezerwatywy ale bez wytrysku w środku. Potem 2 razy się zdarzyło że jako "przedsmak seksu" na 2-3 minuty byłem w niej bez prezerwatywy. 1 bądź 2 z tych razie zdarzyły się w 1 dzień płodny według kalendarzyka. Czy jest jakaś wgl szansa na ciąże? Do okresu jeszcze około 2 tygodnie ale chciałem się poradzić.

reklama
Uprawiany zawsze z dziewczyną seks w zabezpieczeniu jednak na początku tego miesiąca 2 razy w dni nieplodne uprawialismy seks bez prezerwatywy ale bez wytrysku w środku. Potem 2 razy się zdarzyło że jako "przedsmak seksu" na 2-3 minuty byłem w niej bez prezerwatywy. 1 bądź 2 z tych razie zdarzyły się w 1 dzień płodny według kalendarzyka. Czy jest jakaś wgl szansa na ciąże? Do okresu jeszcze około 2 tygodnie ale chciałem się poradzić.
Jeśli obawiasz się o ciąże to nie wiem czy powinniście uprawiać seks. Prezerwatywy dobrze założone są dobrym zabezpieczeniem. Ale jeśli Was ponosi to raczej dziewczyna powinna pomyśleć o antykoncepcji hormonalnej. Bo to co nazywasz dniem niepłodnym u (podejrzewam) młodej osoby może być dniem przed lub w trakcie owulacji. A aplikacje wyliczaja te dni na podstawie statystyki. Nie wydaje mi sie żeby dziewczyna zaszła w ciążę, ale okaże się to w 100% dopiero w dniu miesiączki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry